jouw laadoplossingenRenault 5 E-Tech 100% electric

thuis opladen

Jouw Renault 5 laadt thuis op via een laadpaal of een wallbox. Voor strikt noodzakelijk gebruik kun je een stopcontact gebruiken.

onderweg opladen

Met een DC snellaadpunt met een laadvermogen van maximaal 100 kW vergroot je - binnen 30 minuten - het rijbereik van de Renault 5 van 15% naar 80%⁽¹⁾.

Publieke laadpunten

Bijna 90% van de laadpunten in Europa heeft een vermogen van 22kW of minder. Zo is er altijd een geschikt laadpunt in de buurt. Met de 11 kW-lader van de Renault 5 kun je 50% van je rijbereik snel terugwinnen.

(1) voor de versie met een 52 kWh batterij batterij, laadtijd berekend onder optimale omstandigheden.

 

laadoplossingen

laadoplossingen voor thuis
laadoplossingen voor thuis

laadoplossingen voor onderweg
laadoplossingen voor onderweg
kabels en apparatuur
kabels en apparatuur

jouw Renault 5 thuis opladen

Alt Image C29

je laadoplossing bestellen en laten installeren

Mobilize laadoplossingen installeert jouw MobilizePowerBox Uno bij jou thuis. En je krijgt hulp bij elke stap vanaf de bestelling tot aan het gebruik. De Mobilize PowerBox Uno is een met internet verbonden, op afstand bedienbaar laadpunt. Getest en aanbevolen door Renault en gemaakt in Frankrijk. Bestel je thuislaadoplossing gelijk bij de Renault dealer als je je nieuwe Renault 5 koopt en profiteer van een vaste prijs zonder verrassingen. Inclusief de apparatuur en installatie bij jou thuis. Onze technici installeren je laadoplossing uiteraard voordat je auto wordt afgeleverd en binnen 45 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst.

Alt Image C29

bespaar geld bij thuis opladen

Bespaar geld door slim op te laden met de gratis Mobilize Smart Charge-app. Het opladen van je Renault 5 wordt automatisch in de daluren (nog interessanter bij dynamische energietarieven) gepland. Zo krijg je de voordeligste tarieven. De app helpt ook om het elektriciteitsnet in balans te houden en de integratie van hernieuwbare energiebronnen te bevorderen. 

laad de Renault 5 onderweg op

Alt Image C29

overal opladen, met één laadpas

Met de Mobilize Charge Pass laad je je Renault 5 onderweg snel en eenvoudig op. ​Profiteer van aantrekkelijke tarieven bij het grootste laadnetwerk in Europa: meer dan 600.000 laadpunten in 25 landen, plus 2300 laadpunten met zeer hoog vermogen binnen het Ionity-netwerk. Vind het dichtstbijzijnde openbare laadstation, bekijk het tarief, het laadvermogen en het type aansluiting. 

kabels en apparatuur

Maak gebruik van de veelzijdige laadmogelijkheden van de Renault 5. De stadsauto wordt geleverd met een Mode 3 type 2-kabel die thuis, op het werk en bij openbare laadpunten kan worden gebruikt. Zo kun je altijd en overal opladen. Als optie zijn andere kabels verkrijgbaar.

meer informatie nodig?