Actievoorwaarden

Renault Personenauto's

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 01 december tot en met 09 januari 2018 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2019. Registratie in 2019 kan gevolgen hebben voor de prijsstellingen. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na 30 april 2019 wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.

In verband met de overgang naar de nieuwe Euronormering Euro6C of Euro6Dtemp en WLTP homologatie per 1 september 2018, valt de productie van juni – augustus in de 3-maanden regel. Deze 3-maanden regel houdt in dat auto's geproduceerd in juni, juli of augustus uiterlijk eind augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) zijn. Om aanspraak te maken op het commerciële aanbod zijn de auto’s die geproduceerd zijn juni, juli of augustus uiterlijk 31 augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld). Jouw dealer kan je informeren welke auto’s dit betreffen.

Profiteer tijdelijk van het elegant accessoirepakket op de Renault KADJAR Phase 1 voorraad

De particuliere en zakelijke klant ontvangt bij een order van een Renault KADJAR Phase 1 voorraad een gratis Elegant accessoire pakket op de Renault KADJAR. Het Elegant accessoirepakket bestaat uit lederen bekleding t.w.v. € 1.999,- + € 500,- voordeel en is leverbaar op de KADJAR Zen, KADJAR Limited, KADJAR Intens en KADJAR Bose®.

Het gratis Elegant accessoire pakket kan niet worden gecombineerd met het voordeel van € 3.500,-.
1. Vakman Voordeel

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Vakman-voordeel” (hierna “Actie”). De Actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafic en Master en de actieperiode loopt van 1 december 2018 tot en met 31 december 2018. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 30 april 2019.

Uitgesloten van de Actie zijn:
Générique (Pro) modellen en Z.E. modellen
Leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders

Actie is wel van toepassing op:
Reguliere leaseorders
Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

Vakman voordeel
Naast het financieringsaanbod geldt er een vakman bedrijfswagenpremie. De premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model.

VAKMAN VOORDEEL tot € 5000,-
· € 4.000,- op de Kangoo
· € 4.500,- op de Trafic
· € 5.000,- op de Master

2. Voorwaarden Renault Financial Lease voor Renault bedrijfswagens

Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze actie voor wat betreft financiering:

 

FLEX CHOICE ESSENTIAL

·        Effectieve rente op jaarbasis is 2,9%

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE SMART

·        Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%

·        Bij aanschaf van het serviceproduct verlengde garantie óf onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE PREMIUM

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0,9%

·        Bij aanschaf van de serviceproducten verlengde garantie én onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

 FINANCIERING 0%

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0,0%

·        Maximale looptijd is 3 jaar

·        Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en BPM

·        Slottermijn mogelijk

 

Alle Flex Financial Lease (FFL)  gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault TRAFIC L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6 adviesprijzen excl. btw/bpm, voordeel en onvermijdbare kosten (dealer adviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recycling bijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant.  De maandbedragen zijn gebaseerd op 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 20% slottermijn en inclusief een orderpremie.

FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagen-orders, behalve op Générique-uitvoeringen. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken.

Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering.

 

Accessoires vallen niet onder het serviceproduct verlengde garantie. Meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease financiering.

 

3. Algemene actievoorwaarden

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst.
In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de Actie of deze actievoorwaarden kun je contact opnemen met Klant Relaties via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de Actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien je geen informatie meer wenst te ontvangen, kun je contact opnemen met Renault Klant Relaties, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Energieverbruik KANGOO, TRAFIC en MASTER variërend van 4,3-9,9 l/100 km, resp. 23,3-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 112 - 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jr. fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen. 12 jr. plaatwerkgarantie KANGOO en TRAFIC en 6 jaar op MASTER. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij jouw in de buurt gratis 0800-0303

4. Cadeaubon Business Deal Weken

Business Deal Weken actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Business Deal Weken” (hierna “Renault Cadeaubon / Renault Giftcard”). De cadeaubon is geldig voor alle zakelijke orders voor een Renault personenauto of Renault bedrijfswagen, met uitzondering van de Renault Twizy. De waarde van de cadeaubon is afhankelijk van het bestelde model.

De actieperiode loopt van 14 mei 2018 tot en met 27 mei 2018. In die periode dient derhalve een bindende zakelijke order voor een Renault personenauto of een Renault bedrijfswagen te worden verstrekt. De uiterste datum waarop de klant zich vervolgens via de website kan registreren teneinde aanspraak te kunnen maken op de Renault Cadeaubon / Renault Giftcard is 30 november 2018. De Renault Cadeaubon / Renault Giftcard dient uiterlijk op 31 december 2018 te zijn verzilverd.

Genoemde actie is alleen geldig op geselecteerde voorraadmodellen met een Euro6B motorisering, waarbij de auto uiterlijk 31 oktober 2018 geregistreerd (tenaamgesteld) wordt. Vraag de dealer naar de beschikbare voorraad.

Deze actie kan gecombineerd worden met andere lopende commerciële acties en/of financieringsacties. (die kunnen variëren, al naar gelang klanttype en model).

Deze actie is alleen van toepassing op:

Zakelijke orders (inclusief reguliere leaseorders en fleetjaarafspraken). Dit betekent dat de Renault personenauto of Renault bedrijfswagen gekocht (en gebruikt) wordt door een zakelijke afnemer, niet zijnde een particulier.

Particuliere, Private Lease, Leaserent, (internationale) rentals en dealerorders, zijn uitgesloten.

Cadeaubon waarde

De klant kan voor de cadeaubon een keuze maken uit een lijst van partners waar wij mee samenwerken. Ook is het mogelijk om het totaalbedrag op te splitsen en voor het totaalbedrag waardebonnen te kiezen van verschillende aanbieders.

 

•             RENAULT TWINGO, CLIO, CLIO ESTATE, CAPTUR EN ZOE                                               € 250,-

•             RENAULT MEGANE, MEGANE ESTATE, SCÉNIC, GRAND SCÉNIC                                  € 500,-

•             RENAULT KADJAR, TALISMAN SEDAN, TALISMAN ESTATE, KOLÉOS, ESPACE         € 750,-

•             RENAULT KANGOO, KANGOO Z.E.                                                                                          € 250,-

•             RENAULT TRAFIC, MASTER, MASTER Z.E.                                                                                             € 500,-

 

1.       Claimen van de cadeaubon

Om de cadeaubon te claimen moet de klant zelf een aantal stappen ondernemen. Bij de aflevering van de auto krijgt de klant van de dealer een voucher met de instructies. In deze instructies staat dat de klant de cadeaubonnen kan claimen via een aparte website van Renault.

De klant heeft tot 30 november 2018 om zich als klant te registreren via renault.nl/claim-cadeaubon  en tot 31 december 2018 om de cadeaubon daadwerkelijk te verzilveren via renaultgiftcard.nl. Nadat de klant zich heeft geregistreerd, checkt Renault binnen 12 dagen of de klant aan alle actievoorwaarden voldoet. Indien dit het geval is, ontvangt de klant een email met een unieke code waarbij hij zijn cadeaubonnen kan indelen.

 

Vervolgens kan de klant zelf kiezen via de www.renaultgiftcard.nl bij welke webshops de klant de cadeaubonnen wilt besteden. Nadat deze zijn aangevraagd kan de klant deze cadeaubon(nen) gebruiken op de betreffende websites of winkels.

 

Heb je vragen over deze actie, dan kun je het beste contact opnemen met Renault Klant Relaties via het telefoonnummer 0800-0303 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur) of stuur een e-mail naar klantrelaties@renault.nl.

 

2.       Het kiezen van de cadeaubonnen

 

Nadat de klant de activatiecode heeft ontvangen, gaat de klant naar www.renaultgiftcard.nl platform om de cadeaubonnen uit te zoeken.

Hieronder zie je de actievoorwaarden van de partner voor de cadeaubonnen.

 1. De unieke Renault Cadeaubon activatiecode wordt na registratie per e-mail verstuurd naar het opgenomen e-mailadres van op de juiste wijze geregistreerde klanten. De waarde van de Renault Cadeaubon kan verschillen, al naar gelang het model dat wordt besteld.
 2. De Renault Cadeaubon kan worden verzilverd tot en met 31 december 2018 via de website www.renaultgiftcard.nl. Na deze datum vervalt de unieke actiecode en kun je de Renault Cadeaubon niet meer verzilveren.
 3. Renault en de organisator dragen geen verantwoordelijkheid voor technische, hardware, software, e-mail of internet problemen.
 4. Renault, de organisator, hun agenten, hulppersonen en dealers of distributeurs zijn niet aansprakelijk voor verloren, gestolen of beschadigde Renault Cadeaubon en/of daarmee aangekochte cadeaukaarten.
 5. De Renault Cadeaubon is bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet worden doorverkocht.
 6. Renault behoudt zich het recht voor de unieke code te deactiveren en eventuele met behulp van de Renault Cadeaubon bestelde producten of diensten niet te (doen) leveren indien de houder van de Renault Cadeaubon zich niet heeft gehouden aan deze voorwaarden, of anderszins blijkt dat is gefraudeerd met de Renault Cadeaubon.
 7. Door het gebruik van de Renault Cadeaubon ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
 8. Heb je vragen of opmerkingen over de actie, dan kun je contact opnemen met de Renault Cadeaubon Helpdesk via 010-2043067 (standaardtarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider, van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur met uitzondering van officiële feestdagen) of per e-mail via het e-mailadres contact@renaultgiftcard.nl (te vermelden in de onderwerp regel: Renault Cadeaubon/*uw achternaam*)
 9. Organisator: Touch Incentive Marketing B.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. KvK: 24271094

 

Algemene Voorwaarden Renault Cadeaubon cadeaukaarten en -artikelen

 1. De Renault Cadeaubon geeft recht op eenmalig € 250, €500 of € 750 aan cadeaukaarten of cadeauartikelen welke beschikbaar zijn via www.renaultgiftcard.nl.
 2. Het assortiment is altijd op basis van beschikbaarheid en voorraad.
 3. Cadeaukaarten en cadeauartikelen:

a.    De gekozen cadeaukaarten of –artikelen worden normaliter binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd op basis van de verstrekte e-mail- en/of adresgegevens.

b.    De organisator, zijn agenten en distributeurs zijn niet aansprakelijk voor het niet meer kunnen inleveren van gekozen cadeaukaarten bij de betreffende partijen, door welke oorzaak dan ook.

c.    Op de cadeaukaarten en – artikelen zijn de voorwaarden van de betreffende partij/leverancier van toepassing.

d.    De organisator, zijn agenten en distributeurs zijn niet aansprakelijk voor verloren, gestolen of beschadigde cadeaukaarten of –artikelen en/of eventuele schade als gevolg van het gebruik hiervan.