Meer informatie over Renault Pro+

Bedrijfswagen samenstellen

Van de carrosserie tot de motoren en het interieur, uw eigen bedrijfswagen stelt u helemaal zelf samen. Aan al uw wensen wordt voldaan.

Omgebouwde bedrijfswagens

Samen met ons panel van erkende carrosseriebedrijven bouwt Renault uw bedrijfsauto op maat. De kwaliteit en veiligheid blijft gegarandeerd: u profiteert van dezelfde garantievoorwaarden en service die u van Renault gewend bent.

Renault Z.E.-bedrijfswagens

Om ons assortiment te vernieuwen en uit te breiden, leveren we ook twee elektrische bedrijfswagens: de Renault Kangoo Z.E. is de elektrische uitvoering van onze best verkopende bedrijfswagen. De Renault Twizy Cargo is ideaal voor leveringen in de stad.


Renault Pro+ netwerk

Het team van het Renault Pro+ netwerk doet er alles aan om uw keuze makkelijker te maken en uw wagenpark operationeel te houden. Of het nu gaat om onderhoud of financiering, nieuwe of gebruikte bedrijfswagens: ons netwerk staat altijd voor u klaar voor hulp en advies.

 

Speciale services

Uw tijd is kostbaar. Daarom helpen we u graag bij de aanschaf en het onderhoud van uw bedrijfswagen. Ook bij vragen rondom fiscaal advies, uitrusting en accessoires of wagenparkbeheer staan we voor u klaar. Ons doel is u te ontzorgen en uw bedrijfsvoering te vergemakkelijken.

Meer informatie nodig?


Erkende expertise in 114 landen

Dankzij ons uitgebreide aanbod zijn we sinds 1998 marktleider in Europa. Gesterkt door dit succes maakt de Renault Groep een internationale groei door. Wij behoren tot de top drie van autofabrikanten in een groot aantal landen, niet alleen in Europa, maar ook in onder andere Brazilië, Argentinië, Algerije, Marokko en Turkije.