Meer informatie over Renault Pro+

Bedrijfswagen samenstellen

Van de carrosserie tot de motoren en het interieur, jouw eigen bedrijfswagen stel je helemaal zelf samen. Aan al je wensen wordt voldaan.

Omgebouwde bedrijfswagens

Samen met ons panel van erkende carrosseriebedrijven bouwt Renault jouw bedrijfsauto op maat. De kwaliteit en veiligheid blijft gegarandeerd: je profiteert van dezelfde garantievoorwaarden en service die je van Renault gewend bent.

Renault Z.E.-bedrijfswagens

Om ons assortiment te vernieuwen en uit te breiden, leveren we ook twee elektrische bedrijfswagens: de Renault Kangoo Z.E. is de elektrische uitvoering van onze best verkopende bedrijfswagen. De Renault Twizy Cargo is ideaal voor leveringen in de stad.


Renault Pro+ netwerk

Het team van het Renault Pro+ netwerk doet er alles aan om je keuze makkelijker te maken en jouw wagenpark operationeel te houden. Of het nu gaat om onderhoud of financiering, nieuwe of gebruikte bedrijfswagens: ons netwerk staat altijd voor je klaar voor hulp en advies.

 

Speciale services

Je tijd is kostbaar. Daarom helpen we je graag bij de aanschaf en het onderhoud van jouw bedrijfswagen. Ook bij vragen rondom fiscaal advies, uitrusting en accessoires of wagenparkbeheer staan we voor je klaar. Ons doel is je te ontzorgen en jouw bedrijfsvoering te vergemakkelijken.

Meer informatie nodig?

Erkende expertise in 114 landen

Dankzij ons uitgebreide aanbod zijn we sinds 1998 marktleider in Europa. Gesterkt door dit succes maakt de Renault Groep een internationale groei door. Wij behoren tot de top drie van autofabrikanten in een groot aantal landen, niet alleen in Europa, maar ook in onder andere Brazilië, Argentinië, Algerije, Marokko en Turkije.