Schaalbare laadoplossingen voor bedrijven

Continuïteit en schaalbaarheid zijn van essentieel belang.

Renault Twingo E-Tech 100% electric laadoplossing

Jouw bedrijf voorop met de juiste laadoplossing

Voor Renault staat de continuïteit van jouw organisatie voorop, zodat je kunt blijven doen waar je goed in bent: ondernemen. Elektrische voertuigen zijn, net als andere energieverbruikers, van invloed op de technische installatie en energiehuishouding van gebouwen.

De juiste laadinfrastructuur houdt hier rekening mee en zorgt ervoor dat jij jouw elektrische voertuigen op de juiste manier kunt inzetten. Het is belangrijk dat je kiest voor een oplossing die schaalbaar is. Dit betekent dat je laadinfrastructuur aanlegt, die voorbereid is op de groei van je elektrische wagenpark.

 

Concreet betekent dit dat je inventariseert wat voor netaansluiting je pand heeft, wat er mogelijk is binnen jouw technische installatie en wat je nodig hebt aan vermogen nu en in de toekomst. Zodat zowel je pand als je wagenpark optimaal draaien.

Renault MasterE-Tech 100% electric

Renault helpt je verder met laadoplossingen

Het is dus van essentieel belang dat je een elektrificatiestrategie opstelt voor jouw wagenpark, waar laadinfrastructuur een belangrijk onderdeel van is. Zo zorg je ervoor dat je de juiste beslissingen kunt nemen.

Renault werkt samen met gerenommeerde partners die je graag adviseren bij de investering in je laadinfrastructuur. Indien noodzakelijk of gewenst is het mogelijk een technische schouw uit te laten voeren. Op deze manier krijg je perfect inzicht in de mogelijkheden. Jouw Renault dealer of Renault contactpersoon helpt je verder en brengt je in contact met onze partners.