image

Plug in Hybride modellen

Plug-in hybride auto's laad je op met een stekker. Onze modellen hebben een batterij met een hogere capaciteit, die ook nog kan worden opgeladen door regeneratief remmen. Daarnaast beschik je ook over een zuinige benzine- of dieselmotor.

Captur E-Tech
vanaf € 31.625,00

Gloednieuw, maar toch nog een CAPTUR

Renault Plug-in Hybrid: minder fijnstof, minder CO2

Het allerbeste van onze benzinemotoren én elektrische motoren in één auto. Ontdek een gehele nieuwe wereld met de Renault E-Tech-reeks. Of je nu in de stad of op het platteland wilt rijden: de plug-in hybride Renault-modellen bieden een geheel nieuwe vorm van mobiliteit waarbij je minder fijnstof en COuitstoot.

 

Rijden in een Renault Plug-in Hybrid

Je kunt tot wel 50 km (WLTP*) volledig elektrisch rijden met onze Plug-in Hybride modellen. Plug-in hybride auto's moeten worden opgeladen via een stekker. De Plug-in hybride auto's hebben een batterij met een hogere capaciteit die ook nog kan worden opgeladen door regeneratief remmen.

 

Kies voor de flexibiliteit van een oplaadbare hybride auto

Korte ritten in de stad en lange ritten op het platteland? Kies voor een oplaadbare hybride Renault en profiteer van de voordelen van beide aandrijfsystemen in één auto. Rijd in de stad in de volledig elektrische modus. Met één druk op de knop kun je overschakelen naar de verbrandingsmotor als je een langere rit moet maken.