Plug in hybride auto's

De plug-in hybride (phev) combineert het allerbeste van onze benzinemotoren én elektrische motoren in één auto. Laad hem op met de stekker en beleef een veelzijdige en milieuvriendelijke manier van rijden.

plug-in hybrides van Renault

Renault is pionier op het gebied van elektrisch rijden. Ontdek een geheel nieuwe wereld met de Renault E-TECH-reeks. 

Captur e-tech plug-in hybrid
Captur e-tech plug-in hybrid dashboard multimedia touchscreen
Captur e-tech plug-in hybrid dashboard cockpit
Captur e-tech plug-in hybrid bocht snelweg

Captur E-Tech plug-in hybrid

Op dit moment heeft Renault één phev, de Captur E-Tech. Deze auto biedt een geheel nieuwe vorm van mobiliteit waarbij je ook nog minder fijnstof en CO2 uitstoot.

voordelen van een plug-in hybride

Overweeg je de overstap naar een plug-in hybride voertuig? Dat is een slimme keuze, zowel voor zakelijk gebruik als voor particulieren. Een plug-in hybride biedt namelijk een veelzijdige en milieuvriendelijke manier van rijden, met voordelen voor het milieu en je portemonnee. 

Captur plug-in hybrid met laadpaal

milieuvriendelijk

Met een plug-in hybride kun je genieten van de voordelen van elektrisch rijden zonder de angst voor een lege batterij. Dit betekent dat je minder fijnstof en CO2 uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere omgeving.

brandstofefficiëntie

Plug-in hybrides combineren net als gewone hybride auto’s een elektrische en traditionele verbrandingsmotor. Hierdoor krijg je een indrukwekkend brandstofverbruik.

captur plug-in hybrid wielen

grote actieradius

Een plug-in hybride heeft meestal een grotere elektrische actieradius in vergelijking met een normale hybride. Dit betekent dat je langer volledig elektrisch kunt rijden voordat de brandstofmotor moet bijspringen.

captur phev met laadpaal

lagere brandstofkosten

Het opladen van je plug-in hybride is meestal goedkoper dan tanken, en je bespaart op lange termijn aanzienlijk op brandstofkosten.

Captur phev rij ervaring

stille en soepele rit

Elektrisch rijden betekent een stille en trillingsvrije rijervaring. Oftewel ultiem rijcomfort.

Captur E-Tech plug-in hybrid rijden

regeneratief remmen

Plug-in hybrides kunnen energie terugwinnen tijdens het remmen, wat de efficiëntie verhoogt en de levensduur van de remmen verlengt.

Captur E-Tech phev met vrouwelijke bestuurder

flexibiliteit

Je kunt kiezen wanneer je elektrisch wilt rijden en wanneer je de brandstofmotor wilt gebruiken, afhankelijk van je behoeften en de beschikbaarheid van oplaadmogelijkheden.

Captur plug-in hybrid exterieur

wat is beter: plug-in hybride of hybride?

De keuze tussen een plug-in hybride en een normale hybride hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw persoonlijke rijbehoeften en -omstandigheden. Een plug-in hybride biedt over het algemeen een groter elektrisch bereik. Ideaal voor milieubewuste bestuurders. Hier tegenover staat dat je de batterij wel moet opladen via een stopcontact. Heb je minder toegang tot oplaadpunten? Misschien past een normale hybride dan beter in jouw situatie. Bij Renault vind je diverse soorten hybride auto’s om uit te kiezen.

Captur plug-in hybrid geparkeerd

wat kost een plug-in hybride?

Hoewel de aanschaf van een plug-in hybrid nog vaak duurder is dan een benzine- of dieselauto, kan je tegenwoordig al voor een scherpe prijs een phev kopen of leasen. Kijk maar eens naar de vanapfrijs van een Captur E-Tech plug-in hybrid

 

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met andere financiële voordelen van een hybride auto, zoals het lagere brandstofverbruik.  Met de Renault E-TECH-technologie kun je de rijmodus van je auto aanpassen aan de rit die je gaat maken. Zo kun je het brandstofverbruik in de stad tot wel 40% beperken. 


Interesse in een plug-in hybrid, maar financiering nodig? Naast de optie om een nieuwe auto te financieren, heeft Renault ook aantrekkelijke voorwaarden voor private lease, operational lease en financial lease

Captur phev interieur

een plug-in hybride auto kopen

Wil je een plug-in hybride auto kopen? Dan maak je niet alleen een slimme keuze voor een groenere toekomst, maar uiteindelijk ook voor je eigen portemonnee. Wil je ook overstappen op semi-elektrisch? Rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak een proefrit.

Captur E-Tech plug-in hybrid

een plug-in hybride auto leasen

Kies je voor de private lease van een plug-in hybride of voor zakelijke lease, dan hoef je niet na te denken over zaken zoals de hoge aanschafprijs, restwaarde of onderhoud. Je betaalt een vast maandelijks leasetarief en wij regelen de rest. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen voor de brandstof en genieten van de soepele rit in jouw nieuwe Renault.

captur phev met laadpaal

een plug-in hybride auto financieren

Ga jij voor de plug-in hybrid, maar wil je je spaargeld liever behouden? Kies dan voor het financieren van jouw phev met Renault Flex Choice. Stel zelf je financiering samen en voeg optionele services toe. Geen zorgen over onderhoudskosten en profiteer van een lagere rente. Met Renault Flex Choice is er altijd een passende oplossing.

meer over hybride auto's

Hybride auto's zijn sterk in opkomst. Wij maken we je dan ook graag wegwijs op het gebied van hybride rijden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe een hybride auto werkt, hoe het zit met full hybrids of mild hybrids? Ontdek het bij Renault.