Renault Grand SCÉNIC buitenkant

Renault Grand Scenic is uit productie

grand scenic

Renault Grand Scenic uit productie

Als fabrikant van auto’s kunnen we een grote bijdrage leveren aan een schonere, duurzamere wereld. We ontwikkelen steeds meer elektrische en hybride modellen. Daarbij worden onze traditionele motoren steeds schoner. De focus op duurzaamheid betekent ook dat we afscheid gaan nemen van sommige modellen. Gelukkig gaan luxe en topprestaties prima samen met schoner rijden.

ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Grand Scenic en boek een proefrit.

Renault Grand SCENIC accessoires

Renault Espace E-Tech full hybrid

ruimte zal altijd de ware luxe zijn

De Renault Espace E-Tech full hybrid is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en heeft een bagageruimte van wel 777 liter. Daar kan bijna een Renault Grand Scenic in! Ben jij op zoek naar een luxe, grote en comfortabele auto? Kies dan voor de Renault Espace. Ontdek zijn ingebouwde Google Services en vele assistentie-systemen. Veiligheid gaat voorop. Vraag nu jouw proefrit aan!

Renault Grand Scenic buitenkant

Renault Austral E-Tech full hybrid

tech control, take control

De Renault Austral E-Tech full hybrid heeft een krachtige acceleratie en zeer indrukwekkende stabiliteit. De auto heeft een hoop rijhulpsystemen tot zijn beschikking én openRlink. Wat dat is? Het openR link-multimediasysteem geeft je toegang tot slimme Google-services*. Zoals spraakbediening om de temperatuur te wijzigen, je route uit te stippelen, te integreren met je huis, of je muziek te selecteren. Verder is de auto zeer ruim, uiterst comfortabel en voelt lekker luxe aan.

*Google, Google Maps en Google Play zijn merken van Google LLC.

Renault Arkana

Arkana E-Tech Hybrid

De elegante SUV met sportief karakter

De Renault Arkana is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving maak je met gemak een avontuurlijke rit over ruig en modderig terrein.

Grand Scenic

toch graag een Grand Scenic?

Dat Renault geen Grand Scenic-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Grand Scenic? Bij de Renault dealers zijn ze nog een paar te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

meer weten?