Renault Grand SCÉNIC buitenkant

Renault Grand SCENIC

nieuwste generatie familieauto
vanaf € 38.190,00
bekijk acties

Direct in een Renault Grand Scenic wegrijden?

Ga voor een nieuwe Renault Grand Scenic uit voorraad en rijd snel weg in je nieuwe auto. Jouw nieuwe auto staat al bij een dealer en is dus direct leverbaar.

design De MPV met 7 zitplaatsen

Met zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand Scenic direct op. De ruime MPV wordt standaard geleverd met grote 20" wielen, heeft aluminium dakdragers met een matte afwerking en verticale achterlichten met een 3D-effect.

uitrusting

Altijd verbonden met jouw Grand SCENIC

Alle geavanceerde technologieën eenvoudig binnen handbereik. Voor veilig en verbonden rijden.

Renault Grand SCENIC accessoires

R-LINK 2-tablet met touchscreen

Bedien eenvoudig alle hoogstaande technologieën van de Renault Grand Scenic. Gebruik het touchscreen om te navigeren, te bellen of een e-mail te sturen met een opdracht via spraakherkenning.

Renault Grand Scenic buitenkant

directe One-Touch-module

Moet je lange of grote spullen vervoeren? Geen probleem met de Renault Grand Scenic. Klap de stoelen met één druk op de knop neer en je profiteert van een vlakke laadvloer en een ongekende laadlengte.

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

modellen

Kies de Grand SCENIC die het beste bij je past

versie

equilibre
vanaf € 38.190,00
  • R-plug & radio DAB+ met 7" touchscreen, 4 speakers, 2 tweeters en stuurkolombediening
  • LED PURE VISION koplampen
  • grootlichtassistent
  • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel

Vind een Renault-dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de Grand SCENIC?

* Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Ontdek andere modellen

Captur
Captur
vanaf € 27.200,00
Austral
Austral
vanaf € 36.480,00