Accessoires speciaal voor jouw Renault CLIO

Wil jij je Renault CLIO een upgrade geven en nog verder personaliseren? Dat kan nu met deze selectie aan accessoires speciaal voor je Renault CLIO!

CLIO accessoirepakket

Pakket luxueus

Een speciale selectie aan accessoires om je Renault CLIO net dat extra gevoel van luxe te geven! Een haaienvin antenne, spiegelkappen en oplichtende portierdrempels. Je geniet er iedere keer van!

 

Nú voor € 435,-

CLIO accessoirepakket mat

Pakket robuust

Maak van je Renault CLIO een stoere en robuuste auto! Van rubberen vloermatten tot stoelhoezen en spatlappen. Onmisbaar voor wanneer je er vaak op uit trekt!

 

 

Nú voor € 495,-

Renault CLIO accessoirespakket sportief

Pakket sportief

Wil je het sportieve karakter van je Renault CLIO omarmen? Dan kan dat nu met het ‘pakket sportief’. Accessoires zoals aluminium portierdrempels, chromen spiegelkappen en versnellingspook geven jou echt dat gevoel!

 

Nú voor € 345,-

Accessoire pakket bestellen

Neem contact op met je Renault-dealer om het accessoire pakket voor jouw Renault CLIO te bestellen.

Hoe kunnen we je nog verder helpen?

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen voor de Renault CLIO IV (bouwjaar 2012 t/m 2019) vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2021, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken. Vraag je dealer naar de beschikbaarheid voor jouw Renault.