Nieuwe Renault MEGANE Estate - exterieur

MOTOREN EN AANDRIJFSYSTEMEN
Renault MEGANE Estate

Ontdek de motoren van de Renault MEGANE Estate

techno
techno

Benzine (1)

TCe 140 EDC GPF
vanaf € 37.335,00

Gedetailleerde specificaties

Meer informatie over motoren

TCe 115 FAP

Veelzijdig

 

Deze soepele 1.3 liter 115-pk motor biedt de perfecte balans tussen comfort en prestaties. Dé ideale optie voor je dagelijkse ritten. Geniet van een ontspannende rit.

TCe 140 FAP / TCe 140 EDC FAP

Krachtig

 

Deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting, met een koppel van 240 Nm en een vermogen van 140 pk, is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. De motor reageert sneller en krachtiger tijdens het accelereren en maakt de rit daarmee nog aangenamer.

TCe 160 FAP EDC

Optimaal

 

Voor optimaal rijplezier biedt deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting een koppel van 270 Nm. Hij is leverbaar met een automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. Klaar voor nog betere prestaties? Activeer de Sport-modus via het MULTI-SENSE-systeem en ervaar het verschil.

Nieuwe Renault Megane Estate - dieselmotor

Blue dCi 115 en Blue dCi 115 EDC

Zuinig

Deze motor is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, combineert vermogen met veelzijdigheid en helpt je tegelijkertijd het brandstofverbruik onder controle te houden.

Nieuwe Renault MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Renault MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Verlaagd brandstofverbruik

De Renault MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid combineert 2 elektrische motoren met een 1.6 liter benzinemotor van de nieuwste generatie en wordt geleverd met een roetfilter en een tankinhoud van 39 liter. De motor is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak en een batterij van 9,8 kWh. De geavanceerde versnellingsbak is geïnspireerd op onze expertise op het gebied van de Formule 1 en de batterij op onze lange ervaring met elektrisch rijden. Het resultaat: een beperkte CO2-uitstoot en een verlaagd brandstofverbruik.

De actieradius reikt tot wel 50 km(1) (met snelheden van maximaal 135 km/uur) bij gecombineerd gebruik.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

Meer weten over de Renault MEGANE Estate?

ontdek ook ...

Arkana
Arkana
vanaf € 37.585,00
Espace E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid
vanaf € 46.830,00