AccessoiresRenault MÉGANE Estate

Renault MÉGANE Estate grise

Bekijk deze luxe accessoires

Personaliseer zelf je Renault MÉGANE Estate

Premium leather pakket

De hoogwaardig lederen bekleding voor zowel de voorstoelen als de achterbank geven jouw Renault een exclusievere look en een elegante, eigen stijl mee. De contactdelen zijn voorzien van echt leer. De overige delen zijn van hoogwaardig imitatieleer.

Renault MÉGANE accessoires

Focal Premium music systems

Luister, geniet en laat je meeslepen door je favoriete muziek met de finesse van de Focal-speakers. Met deze upgrade van het standaard audiosysteem ervaar je alle muziek nóg intenser.

Renault MÉGANE accessoires

18 inch velgen

Met 18 inch velgen zie jouw Renault MÉGANE Estate er nog robuuster uit. De exclusieve velgen geven jouw Renault een chique uitstraling en een stoer voorkomen.

Renault MÉGANE accessoires

Kledinghanger

Hang je kleding netjes op de rugleuning van de voorstoel en alles komt kreukloos op de bestemming aan. De hanger kan eenvoudig worden verwijderd, is makkelijk te bevestigen en wordt al snel onmisbaar in jouw dagelijkse leven.

Renault MÉGANE accessoires

Inklapbare trekhaak

Deze trekhaak klap je met één beweging in en uit. Zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar in ingeklapte positie onder de bumper, zodat het design van de auto behouden blijft.

Renault MÉGANE accessoires

Oplichtende portierdrempels

Kies deze stijlvolle bescherming van de portieringangen. De vertraagd dovende, witte verlichting die inschakelt bij het openen van de portieren, benadrukt het luxe karakter van jouw Renault MÉGANE Estate.

Meer weten over de Renault MÉGANE Estate?