MEGANE Estate E-TECH Plug-in oplaadbare hybride

Renault MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID

driving pleasure renewed
vanaf € 33.090,00
bekijk het actie aanbod

De nieuwe MEGANE Estate is nu leverbaar als hybride!

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

 

De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

Private lease al vanaf € 459,-

Met Renault Private lease rijd je een Renault Megane Estate Hybrid voor een vast bedrag per maand.

uitrusting

De Megane Estate is niet alleen hybride, maar heeft nog veel meer te bieden

Gestroomlijnde look, comfortabel interieur, modulaire laadruimte... een Megane Estate met alle voordelen van een hybride.

Renault MEGANE Estate - MULTI-SENSE oplaadbare hybride

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het batterijniveau minstens 40% is. 

Renault MEGANE Estate E-TECH - EASY LINK multimediasysteem

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van je accu eenvoudig op het EASY LINK 9,3” touchscreen. Beheer je accuniveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Renault MEGANE Estate E-TECH - hybride bestuurdersscherm

Maak opladen nog eenvoudiger! Of je nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent... programmeer de laadbeurt via je MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad je nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met je eigen kabel thuis (10A). 

 

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

Renault Megane Estate E-Tech plug-in hybrid

Log in op je MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

motoren

MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID: de oplaadbare hybride met een ongekend rijplezier

Renault MEGANE Estate oplaadbare hybride

Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder je zorgen te maken over het brandstofverbruik of heb je  vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder je actieradius te beperken (tot wel 50 km(1) van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Renault Megane Estate oplaadbare hybride

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie... De nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Renault MEGANE Estate oplaadbare hybride

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-Tech-aandrijfsysteem kun je 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%(1)). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Boek een 48 uurs proefrit in jouw favoriete model!

bekijk ook:

de nieuwe Renault Megane e-tech electric

Renault Megane E-tech Electric
renault megane hybrid private lease

Private Lease

rijd in een nieuwe Renault. alles inbegrepen, alleen nog tanken.

meer over Private Lease
flex choice

Renault Flex Choice

financier je nieuwe auto voordelig met Renault Flex Choice

ontdek meer

Meer weten over de MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID?

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)