MEGANE Estate - exterieur

Renault Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid is uit productie

dit zijn jouw beste alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid.

Arkana

Arkana E-Tech hybrid

ruime SUV met sportief karakter

De Renault Arkana is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zowel privé als zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving ga je ook met gemak op een avontuurlijke vakantie over ruig en modderig terrein. Hij is ruim genoeg om alle vakantiespullen mee te nemen!

Austral

Austral E-Tech full hybrid

tech control, take control

De nieuwe Renault Austral E-Tech full hybrid heeft een krachtige acceleratie en zeer indrukwekkende stabiliteit. De auto heeft een hoop rijhulpsystemen tot zijn beschikking én openRlink. Wat dat is? Het openR link-multimediasysteem geeft je toegang tot slimme Google-services*. Zoals spraakbediening om de temperatuur te wijzigen, je route uit te stippelen, te integreren met je huis, of je muziek te selecteren. Verder is de auto zeer ruim, uiterst comfortabel en voelt lekker luxe aan. Het is dé ideale reisgenoot voor jou en jouw gezin.

*Google, Google Maps en Google Play zijn merken van Google LLC.

renault megane estate hybrid

Lange laadlengte, ruim en comfortabel

Renault Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid als occasion

Wil je toch graag een Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid rijden? Dan staan er natuurlijk ook prachtige occasions te koop voor je. Vaak goed onderhouden en met een zeer lage kilometerstand. Koop ook je Megane occasion bij de erkende Renault Dealer, dan weet je dat het goed zit en is de onderhoudshistorie bekend.

meer weten?