MEGANE Estate E-TECH Plug-in hybrid

Renault MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID

driving pleasure renewed

DIRECT WEGRIJDEN IN EEN MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID?

Ga voor een nieuwe Renault Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid  uit voorraad en rijd snel weg in je nieuwe auto. Jouw nieuwe auto al bij een dealer en is dus direct leverbaar.

Voordelen van een plug-in hybrid

Een voorbeeld: rij doordeweeks 100% elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride-modus en ga op weg met een flinke actieradius. Dat zijn de voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride.

uitrusting

Ga voor comfort en ruimte

Gestroomlijnde look, comfortabel interieur, modulaire laadruimte.

Renault MEGANE Estate - MULTI-SENSE plug in hybride

Met de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE.

Renault MEGANE Estate E-TECH - techno cockpit

Bekijk en beheer je accuniveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Renault MEGANE Estate E-TECH - plug in hybrid laadkabels

Of je nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent, je programmeert een laadbeurt via je MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad je nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met je eigen kabel thuis (10A). 

 

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

Renault Megane Estate E-Tech plug-in hybrid my renault app

Met de MY Renault-app via je mobiel bekijk je het accuniveau, programmeer je het laden en stel je de ideale binnentemperatuur in. Zo stap je altijd heerlijk zorgeloos jouw nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid in.

maak je Renault nóg mooier

Winterbanden, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en realiseert je wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken dan wij hem gefabriceerd hebben? Kom maar op!

motoren

Comfortabele en zuinige plug-in hybrid

Renault MEGANE Estate plug in hybride laadpaal

Slim hybride rijden

Lange zakelijke ritten of vakantieplannen? Stadsritjes of korte tripjes? Schakel eenvoudig tussen hybride en elektrisch rijden. De batterij geeft tot wel 50 km(1) actieradius bij gecombineerd gebruik.

Megane E-Tech engineered plug-in hybrid embleem zijkant

Brandstofbesparing

Met het oplaadbare hybride E-Tech-aandrijfsysteem kun je 100% elektrisch starten en het brandstofverbruik verlagen. Ook kun je de CO2-uitstoot tijdens korte en lange ritten tot wel 70%(1) beperken. Kies voor rij-modus 'B' op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen tijdens het remmen.

Renault Megane Estate plug in hybride bergweg

Nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, supersnel reactievermogen en een nog snellere acceleratie. De nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid combineert een slimme versnellingsbak met de 1.6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie. Geniet grenzeloos van ongekend rijplezier.

Megane E-Tech Plug-in hybrid engineered

nieuwe exclusieve versie

 Megane E-Tech engineered plug-in hybrid embleem zijkant

Megane E-Tech engineered plug-in hybrid

De technologie van onze E-Tech plug-in hybrid is geïnspireerd op de F1-racewereld.  E-Tech maakt gebruik van twee elektrische motoren en een benzinemotor van 1.6 liter. Deze techniek staat garant voor een ongeëvenaarde rijbeleving en lager brandstofverbruik. 


Bekijk nu onze originele kleuren die contrasteren met de warme titanium accenten van de F1®-splitter, de glanzend zwarte grille en stoere uitlaatpijpen.

Nieuw en 100% elektrisch

Renault Megane e-tech 100% electric

Renault Megane E-tech 100% electric

Maak de volgende stap

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

 

* Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.