Renault ZOE - Elektrische stadsauto

Renault Zoe E-Tech electric

vanaf € 34.290,00
Bekijk het actie aanbod

profiteer van extra voordeel bovenop de overheidssubsidie

Profiteer tijdelijk van Renault-subsidie én bekijk het voordeel van de overheidssubsidie.

Rekenvoorbeeld:  
Renault Zoe E-Tech electric vanaf  €          34.290.00
Renault subsidie 2022 1  €             1.000.00
overheidssubsidie 2022 2  €             3.350.00
tijdelijk vanaf 3  €          29.940.00
Private lease per maand vanaf 4  €          484.00

stil, snel en krachtig Elke dag op pad met de Renault Zoe E-tech electric

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De Zoe E-tech electric heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

disclaimer:
* Voor de Renault Zoe E-Tech electric ontvangt de particuliere klant vanaf 3 januari 2022 een Renault subsidie van € 3.350 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault Zoe E-Tech electric. 
** Je kunt weer een subsidieaanvraag indienen. Voor 2022 zijn de subsidiebedragen voor elektrische personenauto’s die aan de voorwaarden voldoen: Gebruikte elektrische personenauto koop of private lease = € 2.000. Nieuwe elektrische personenauto koop of private lease = € 3.350. Meer informatie rvo.nl/sepp.

De 2022 overheidssubsidie van € 2.000 is van toepassing bij aanschaf of Private Lease van een voorgeregistreerd model. Dit houdt in dat de Renault-dealer de auto kort geleden op kenteken heeft gezet en waar je de eerste eigenaar van bent. Zie actievoorwaarden.

 

Private lease al vanaf € 484,-

Met Renault Private lease rijd je een Renault Zoe E-Tech electric voor een vast bedrag per maand. Ook is de overheidssubsidie weer mogelijk op Private Lease, hiermee ontvang je 48 maanden lang €69 subsidie en rijd je nog voordeliger!

ZOE E-TECH electric

Elektrisch rijden is voor iedereen

Ga je op vakantie? De voorpret begint direct. Bereid je reis voor met de duidelijke en eenvoudige MY Renault-app. Check je actieradius, oplaadpunten en route en je bent klaar om te gaan.

Blauwe Renault ZOE - Exterieur

Actieradius van maximaal 395 km*

De batterij levert een capaciteit van 52 kWh. Hiermee rijd je tot wel 395 km* ver met jouw Renault Zoe E-tech electric.

 

 

Actieradius & opladen
De Renault ZOE opladen

Altijd en overal opladen

Thuis, in de stad, bij de supermarkt of op de snelweg? Je laadt jouw Zoe E-tech electric altijd en overal eenvoudig op..

  • Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur**
  • Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur**
  • Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur**
  • DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius tot 150 km binnen 30 minuten**
Renault ZOE - De MY Renault-app

Eenvoudig rijden met onze connected services

Je kunt in de Zoe E-tech electric gebruik maken van de connected services van Renault via het EASY LINK-multimediasysteem, of via de My Renault-app op je mobiele telefoon. Zo kun je met deze services bijvoorbeeld op afstand het interieur van je Zoe E-tech electric laten voorverwarmen,  je laadsessies plannen en routes voorbereiden.

 

 

Ontdek onze verbonden services

Boek een 48 uurs proefrit in jouw favoriete model!

Lees alles over elektrisch rijden

Renault elektrisch

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier?

 

Voor antwoorden op al jouw vragen ga je naar onze specifieke site over elektrisch rijden.

 

alles over elektrisch rijden

Renault Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog laden

Renault Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog laden

Met Private Lease rijd je in een Renault ZOE, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. 

 

Allriskverzekering, onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer en pechhulp zijn allemaal inbegrepen.

ontdek meer

R MOBILITY: Autodelen zoals jij dat wilt

r mobility

Ervaar de vrijheid van delen en rijd de Renault ZOE samen met anderen. Met R MOBILITY kun je zowel zakelijk als particulier een Renault ZOE rijden. Zonder sleutels, maar via de app!

Neem contact op met de dealer voor de mogelijkheden van R MOBILITY, reserveer je Renault en zijn maar.

bekijk mogelijkheden

R135-motor (100 kW)

De Renault ZOE - Achteraanzicht

Met de 135 pk sterke motor ben je verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel.

B-MODUS

 Interieur en versnellingspook

De B-modus maakt rijden in de stad en in langzaam rijdend verkeer makkelijker. Je vertraagt efficiënter en je hoeft het rempedaal minder te gebruiken. Easy Life!

RIJHULP

Technologieën

De Zoe E-tech electric is uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Op die manier zorgen we voor de veiligheid onder alle rij-omstandigheden en wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

mobilize smart charge

Renault Mobilize Smart Charge, goedkoper elektrisch opladen.

Renault Mobilize Smart Charge maakt het mogelijk om jouw auto slim op te laden met groenere en goedkopere energie. Door gebruik te maken van vraag en aanbod van duurzame energie, laad je je Renault Zoe E-Tech Electric goedkoper en dus slimmer op. Je krijgt hier een bonus voor terug van Renault.

ontdek meer
renault private lease

Private lease

rijd in een nieuwe Renault. alles inbegrepen, alleen nog tanken.

meer over Private Lease
flex choice

Renault Flex Choice

financier je nieuwe auto voordelig met Renault Flex Choice

ontdek meer

Vind een Renault-dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de Renault Zoe E-tech electric?

disclaimer:

1. Op de ZOE E-Tech electric ontvangt een particuliere klant van 3 mei  2022 t/m 30 juni 2022 Renault subsidie. Lees de actievoorwaarden.

2. Voor 2022 zijn de subsidiebedragen voor elektrische personenauto’s die aan de voorwaarden voldoen: Gebruikte elektrische personenauto (koop of private lease) = € 2.000. Nieuwe elektrische personenauto (koop of private lease ) = € 3.350. Meer informatie rvo.nl/sepp.

3. De tijdelijke vanafprijs bestaat uit: vanafprijs minus Renault subsidie minus overheidssubsidie 2022.

4. De Private lease vanafprijs is gebaseerd op een contract van 60 maanden exclusief overheidssubsidie. Deze overheidssubsidie wordt gegeven voor de eerste 48 maanden en bedraagt € 3.350,- in totaal. Dit wordt in 48 maanden betaald en bedraagt  € 69,- per maand. Op de laatste 12 maanden van je wordt geen overheidssubsidie gegeven en vervalt het voordeel. Lees de volledig voorwaarden hiervoor op rvo.nl/sepp. 

*  Lees hier de actievoorwaarden. Renault zoe e-tech, bestverkochte elektrische auto met 279.178 zoe e-tech voertuigen verkocht in Europa tussen 2012 en december 2020. Bron: aaa data (association auxiliaire de l’automobile).

1. Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

2. De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.

Ontdek andere modellen

CLIO
CLIO
vanaf € 21.550,00
TWINGO E-TECH Electric
TWINGO E-TECH Electric
vanaf € 23.020,00
TWIZY E-TECH Electric
TWIZY E-TECH Electric
vanaf € 12.490,00