Renault ZOE - Elektrische stadsauto

Renault Zoe E-Tech 100% electric

renault zoe

Renault Zoe is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een comfortabele elektrische of misschien een full hybrid auto? Bekijk deze aantrekkelijke alternatieven voor de Renault Zoe.

Renault 5 E-Tech 100% electric

Renault elektrisch

Dé opvolger van de Renault Zoe is natuurlijk de Renault 5 E-Tech electric. Een 100% elektrische en betaalbare stadsauto. Comfortabel, zeer geavanceerd, iconisch en hij heeft een fantastische rijbeleving. Met een innovatieve E-Tech-motor en een nieuwe batterij maakt de Renault 5 een verpletterende indruk.

ontdek de Renault 5

Renault Megane E-Tech 100% electric

Renault Megane

Wil je elektrisch rijden maar dan een slag groter dan de Renault 5? Boek een proefrit en ervaar de ruimtelijke afmetingen van de Megane E-Tech 100% electric. Geniet van zijn comfortabele en sensationele rij-prestaties en laad je onderweg leiden door zijn innovatieve techniek. De Megane E-Tech 100% electric is krachtig met 220 pk (162 kWh), efficiënt met 450 km rijbereik en geavanceerd met OpenR link met ingebouwde Google-services. Ga jij voor de compleet nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric?

ontdek de Megane

Renault Clio E-Tech full hybrid

Renault clio

Kies je er toch voor om hybride te gaan rijden? Kijk dan naar de Clio E-Tech full hybrid. De Clio is al 30 jaar een groot succes. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met dit model is je rijbereik zo’n 900 kilometer en rijd je tot 80% van de tijd elektrisch in de stad. De Clio biedt ruimte, comfort en is zeer geavanceerd. Stap nu in één van de bekendste Renault-modellen voor een weergaloze proefrit!

ontdek de Clio
renault zoe

toch graag een Zoe?

Dat Renault geen Zoe-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n elektrische, comfortabele en soepele Renault Zoe? Bij de Renault dealers zijn ze nog te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

meer weten over Renault?

ontdek andere modellen

CLIO
CLIO
vanaf € 23.890,00
CLIO evolution TCe 90
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC evolution 130 pk urban range
NIEUWE CAPTUR
NIEUWE CAPTUR
vanaf € 28.690,00
NIEUWE CAPTUR evolution TCe 90