De nieuwe Renault ZOE

Renault geeft nu € 4.000,- Renault Subsidie*

Vanaf
€ 29.590
Renault ZOE - Elektrische stadsauto
De Renault ZOE

Elektrisch rijden komt weer een stap dichterbij

Profiteer nu tijdelijk van de extra Renault Subsidie t.w.v. € 4.000,-*.

 

Daarnaast kun je als particuliere klant vanaf 1 juli aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto's.

 

Hierdoor profiteer je van een overheidssubsidie van € 4.000,- bij aanschaf of Private Lease van een nieuwe 100% elektrische auto bovenop de € 4.000.- Renault Subsidie*.

 

 

 

Lees alles over de subsidie

Stil, snel en krachtig Elke dag op pad met de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

De nieuwe ZOE

Elektrisch rijden is voor iedereen

Ga je op vakantie? De voorpret begint direct. Bereid je reis voor met de duidelijke en eenvoudige My Renault-app. Check je actieradius, oplaadpunten en route en je bent klaar om te gaan.

Blauwe Renault ZOE - Exterieur

Actieradius van maximaal 395 km*

De batterij levert een capaciteit van 52 kWh. Hiermee rijd je tot wel 395 km* ver met jouw nieuwe Renault ZOE.

 

 

Bereken je actieradius
De Renault ZOE opladen

Altijd en overal opladen

Thuis, in de stad, bij de supermarkt of op de snelweg? Je laadt jouw nieuwe Renault ZOE altijd en overal eenvoudig op..

  • Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur**
  • Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur**
  • Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur**
  • DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius tot 150 km binnen 30 minuten**

 

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*.

 

*Lees hier de actievoorwaarden

Bekijk de actieBereken hoe lang je moet laden
Renault ZOE - De MY Renault-app

Eenvoudig rijden met onze connected services

Je kunt in de nieuwe ZOE gebruik maken van de connected services van Renault via het EASY LINK-multimediasystee, of via de My Renault-app op je mobiele telefoon. Zo kun je met deze services bijvoorbeeld op afstand het interieur van je nieuwe ZOE laten voorverwarmen,  je laadsessies plannen en routes voorbereiden.

 

 

Ontdek onze verbonden services

Lees alles over elektrisch rijden

Lees alles over elektrisch rijden

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier?

 

Voor antwoorden op al jouw vragen ga je naar onze specifieke site over elektrisch rijden.

 

Alles over elektrisch rijden

Renault Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog laden

Renault Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog laden

Met Private Lease rijd je in een nieuwe Renault ZOE, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. 

 

Zo rijd je al een nieuwe ZOE vanaf € 409,- per maand. Allriskverzekering, onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer en pechhulp zijn allemaal inbegrepen.

Ontdek meer

Je financiert je ZOE nu tijdelijk met € 4.000 Renault Subsidie*

Je financiert je ZOE nu tijdelijk met € 4.000 Renault Subsidie*

Kies je voor Renault Keuzefinanciering, dan weet je precies wat jouw ZOE aan het einde van de financiering waard is. Bovendien heb je aan het einde van je contract drie opties:

 

  • Doorrijden: Je betaalt de slottermijn en blijft in je Renault ZOE rijden.
  • Inleveren: De Renault dealer koopt jouw ZOE terug. Zonder verdere verplichtingen. 
  • Inruilen: De waarde van je ZOE wordt in mindering gebracht bij de financiering van je nieuwe Renault.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan en jouw Renault-dealer helpt je graag op weg. 

Bereken je maandbedrag

De nieuwe ZOE

Veilig en vertrouwd

De nieuwe Renault ZOE is innovatief en modern. Ontdek zijn sterke 135 pk motor, stadsrijmodus en slimme rijhulpsystemen.

R135-motor (100 kW)

R135-motor (100 kW)

Met de 135 pk sterke motor ben je verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel.

B-MODUS

B-MODUS

De B-modus maakt rijden in de stad en in langzaam rijdend verkeer makkelijker. Je vertraagt efficiënter en je hoeft het rempedaal minder te gebruiken. Easy Life!

RIJHULP

RIJHULP

De nieuwe ZOE is uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Op die manier zorgen we voor de veiligheid onder alle rij-omstandigheden en wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Meer weten over de nieuwe Renault ZOE?

Financial logo
rekenvoorbeeld

* Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 4.000,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 31 augustus 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 november 2020. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument Lees hier de volledig voorwaarden. Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto's. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault ZOE bijvoorbeeld. Dien jouw subsidie-aanvraag vanaf 1 juli in, zorg dat je deze aanvraag zo snel mogelijk doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

 

1. Maandtermijn van € 270 o.b.v. Renault Keuze Financieringsplan. Financiering betreft de Renault ZOE R110 Life Z.E. 50 Batterijkoop consumentenadviesprijs inclusief Renault Subsidie en onvermijdbare kosten. Financiering tegen een jaarlijks kostenpercentage van 2,5%, looptijd van 60 maanden, 31% aanbetaling en 20% slottermijn. Financiering is geldig op particuliere nieuwe Renault ZOE personenautoorders. De slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van de financiering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (vfn.nl), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/jaarlijks kostenpercentage van 2,5% verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781, renaultfinance.nl) gevestigd aan de Boeingavenue 275, 1119 PD te Schiphol-Rijk. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. Bekijk de actievoorwaarden.

 

2.Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

 

3.De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.

Ontdek andere modellen

CLIO

CLIOVanaf € 17.490

TWINGO

TWINGOVanaf € 12.590

TWIZY

TWIZYVanaf € 12.390