Accessoires speciaal voor jouw Renault MEGANE

Wil jij je Renault MEGANE een upgrade geven en nog verder personaliseren? Dat kan nu met deze selectie aan accessoires speciaal voor je Renault MEGANE!

MEGANE accessoirepakket

Pakket luxueus

Een speciale selectie aan accessoires om je Renault MEGANE net dat extra gevoel van luxe te geven! Van chromen spiegelkappen tot een haaienvin antenne, sportpedalen en oplichtende portierdrempels. En dat met een extra scherpe prijs!

 

 

Nú voor € 546,-

MEGANE accessoirepakket

Pakket robuust

Maak van je Renault MEGANE een stoere en robuuste auto! Onmisbaar zijn dan natuurlijk de rubberen matten, maar ook de bagageruimtebak en een haaienvin antenne. Nooit hoef je de antenne meer los te schroeven als je weer eens door de wasstraat moet!

 

Nú voor € 242,-

MEGANE accessoirepakket

Pakket sportief

Wil je toch het sportieve karakter van je Renault MEGANE omarmen? Dan kan dat nu met het ‘pakket sportief’. Accessoires zoals aluminium portierdrempels, een haaienvin antenne en chromen details zijn onmisbaar.

 

 

Nú voor € 397,-

Accessoire pakket bestellen

Neem contact op met je Renault-dealer om het accessoire pakket voor jouw Renault MEGANE te bestellen.

Hoe kunnen we je nog verder helpen?

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen voor de Renault MEGANE IV Ph1 (bouwjaar 2016 t/m 2020) vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2021, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken. Vraag je dealer naar de beschikbaarheid voor jouw Renault.