Accessoires speciaal voor jouw Renault CAPTUR

Wil jij je Renault CAPTUR een upgrade geven en nog verder personaliseren? Dat kan nu met deze selectie aan accessoires speciaal voor je Renault CAPTUR!

CAPTUR accessoirepakket

Pakket luxueus

Een speciale selectie aan accessoires om je Renault CAPTUR net dat extra gevoel van luxe te geven! Van verlichte portierdrempels, tot een haaienvin antenne, verchroom de uitlaatpijp, laaddrempelbescherming en een armsteun. Echt alles wat je nodig hebt!

 

Nú voor € 564,-

Pakket robuust

Maak van je Renault CAPTUR een stoere en robuuste auto! Onmisbaar zijn de rubberen vloermatten, beschermende portierdrempels, spatlappen en haaienvin antenne. Nooit meer is je antenne een probleem als je door de wasstraat moet!

 

 

Nú voor € 327,-

CAPTUR accessoirepakket

Pakket sportief

Wil je toch het sportieve karakter van je Renault CAPTUR omarmen? Dan kan dat nu met het ‘pakket sportief’. Accessoires zoals aluminium portierdrempels, een haaienvin antenne en verchroomde uitlaatpijp.

 

 

Nú voor € 359,-

Accessoire pakket bestellen

Neem contact op me je Renault-dealer om het accessoire-pakket voor jouw Renault CAPTUR te bestellen.

Hoe kunnen we je nog verder helpen?

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen voor de Renault CAPTUR I (bouwjaar 2013 t/m 2019) vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2021, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken. Vraag je dealer naar de beschikbaarheid voor jouw Renault.