veiliger en comfortabelerRenault Megane
megane rear mirror view

smart rear view mirror

Nooit meer problemen met passagiers of bagage die het zicht blokkeren. Je binnenspiegel laat het beeld zien dat afkomstig is van de camera in de achterruit.

Renault Megane E-Tech Electric - actieve rijhulp

active driver assist

Bepaal zelf hoe de Megane E-Tech 100% electric in verschillende verkeersomstandigheden reageert. Het systeem regelt tussen 0 en 170 km/u je snelheid en zorgt ervoor dat je op een veilige afstand blijft van de auto voor je en dat je in je rijstrook blijft. In files remt en versnelt de auto automatisch voor een comfortabele en zorgeloze rijbeleving.

meer veiligheid

Renault Megane E-Tech Electric - automatische led-verlichting

Adaptive Vision LED koplampen met geïntegreerde mistlampfunctie

Het systeem past automatisch de projectie van de koplampen aan op basis van verkeers- en weersomstandigheden, voor nog meer comfort en veiligheid.

Renault Megane E-Tech Electric - automatische omschakeling van verlichting

grootlichtasssistent

Wordt geactiveerd door een camera boven de voorruit. De camera analyseert de lichtinval op basis van licht- en verkeersomstandigheden.

Renault Megane E-Tech Electric - hill start assist

hill start assist

Beheert automatisch het remmen voor 2 seconden, zodat je tijd hebt om je voet van het rempedaal te halen en het gaspedaal in te drukken. Het systeem wordt geactiveerd bij een hellingspercentage van meer dan 3%.

Renault Megane E-Tech Electric - intelligent adaptive cruise control

intelligent adaptive cruise control

Helpt je bij het behouden van een veilige afstand ten opzichte van je voorligger. Het systeem remt automatisch wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg weer vrij is. Daarnaast houdt het systeem rekening met de verkeersomstandigheden, zoals files of rotondes, om tijdig de snelheid aan te passen.

Renault Megane E-Tech Electric - adaptive cruise control

adaptive cruise control

Helpt je bij het behouden van een veilige afstand ten opzichte van je voorligger. Het systeem remt automatisch wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg weer vrij is.

Renault Megane E-Tech Electric - cruisecontrol met snelheidsbegrenzer

cruisecontrol met snelheidsbegrenzer

Regel je snelheid tijdens het rijden met de bediening op het stuurwiel. Stel je maximale snelheid in zodat je de maximaal toegestane snelheid niet overschrijdt.

Renault autofuncties

De autofuncties van Renault helpen je op weg en zorgen voor veiligheid, zuinigheid en een soepele rijervaring. Ontdek alles over de autofuncties van je Renault.