iedereen kan parkerenRenault Megane

Renault Megane E-Tech Electric - volledig automatisch parkeren

full easy park assist

Met dit systeem wordt parkeren wel erg gemakkelijk. Je auto detecteert het parkeervak en stuurt voor je. Je hoeft alleen maar het gaspedaal te gebruiken.

Renault Megane E-Tech Electric - 360°-zicht op het 3D-scherm

360°-zicht dankzij de around view monitor

Moeiteloos parkeren. Je auto is voorzien van vier camera's die 360° zicht bieden rondom de auto.

veiliger parkeren

achteruitrijcamera

Het zicht aan de achterzijde wordt op het scherm getoond wanneer je achteruit rijdt. Met de dynamische hulplijnen wordt parkeren gemakkelijker en veiliger.

elektrisch inklapbare spiegel met geheugenfunctie

Elektrisch inklapbare spiegels met geheugenfunctie en een kantelfunctie bij het achteruit rijden voor beter zicht op obstakels.

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric - parkeerassistent voorkant

parkeerassistent voor

Het systeem maakt gebruik van sensoren om eenvoudiger te manoeuvreren dankzij hoorbare en zichtbare waarschuwingen wanneer er zich obstakels aan de voorkant van de auto bevinden.

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric - parkeerassistent zijkant

flank protection

Het systeem maakt gebruik van sensoren om eenvoudiger te manoeuvreren dankzij hoorbare en zichtbare waarschuwingen wanneer er zich obstakels aan de zijkant van de auto bevinden.

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric - parkeerassistent achter

parkeerassistent achter

Het systeem maakt gebruik van sensoren om eenvoudiger te manoeuvreren dankzij hoorbare en zichtbare waarschuwingen wanneer er zich obstakels aan de achterkant van de auto bevinden.

Renault autofuncties

De autofuncties van Renault helpen je op weg en zorgen voor veiligheid, zuinigheid en een soepele rijervaring. Ontdek alles over de autofuncties van je Renault.