financiering- en leaseoptiesRenault Clio

financier jouw Renault Clio

Financieren of leasen, particulier en zakelijk: jouw Clio E-Tech full hybrid regel je bij Mobilize Financial Services. Onze financieringsopties zijn beschikbaar met of zonder aanbetaling.

renault clio

flexibel en zorgeloos rijden

Wil je graag flexibel private leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor onze Flex Optie. Nu exclusief verkrijgbaar op de nieuwe Renault Clio.

- Na 12 maanden gratis overstappen op een ander Renault-model of kosteloos opzeggen, zonder reden.
- Exclusief verkrijgbaar op nieuwe Renault Clio voor €25 p/m.

ontdek ook

    

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

blijf verbonden met je auto

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app, waarmee je de auto op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen: de status van je batterij, nabijgelegen laadpunten, laadplanner, je route plannen en nog veel meer.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

vergroot je verbonden ervaring

Koppel je smartphone aan het Easy Link-multimediasysteem voor een fantastische ervaring in de auto. Dit multimediasysteem werkt perfect samen met Android Auto™ en Apple CarPlay™ via een 9,3" touchscreen.

 

jouw Renault-services

netwerk en onderhoud

Ontdek onze servicecontracten, kies het maandabonnement dat het beste bij jou past en profiteer van de volledige expertise van het Renault-netwerk tegen de beste prijzen.

my renault

my Renault - financieringsopties en services - Renault Clio E-Tech full hybrid

elke dag opnieuw jouw partner

Met de My Renault-app op je smartphone heb je de volledige levensduur van je auto onder je vingertoppen. Follow-up van het onderhoud, deskundig advies op maat en connected services voor een betere ervaring.

ontdek My Renault