financiering- en leaseoptiesRenault Clio

financier jouw Renault Clio

Financieren of leasen, particulier en zakelijk: jouw Clio E-Tech full hybrid regel je bij Mobilize Financial Services. Onze financieringsopties zijn beschikbaar met of zonder aanbetaling.

ontdek ook

    

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

blijf verbonden met je auto

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app, waarmee je de auto op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen: de status van je batterij, nabijgelegen laadpunten, laadplanner, je route plannen en nog veel meer.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

vergroot je verbonden ervaring

Koppel je smartphone aan het Easy Link-multimediasysteem voor een fantastische ervaring in de auto. Dit multimediasysteem werkt perfect samen met Android Auto™ en Apple CarPlay™ via een 9,3" touchscreen.

 

jouw Renault-services

netwerk en onderhoud

Ontdek onze servicecontracten, kies het maandabonnement dat het beste bij jou past en profiteer van de volledige expertise van het Renault-netwerk tegen de beste prijzen.

my renault

my Renault - financieringsopties en services - Renault Clio E-Tech full hybrid

elke dag opnieuw jouw partner

Met de My Renault-app op je smartphone heb je de volledige levensduur van je auto onder je vingertoppen. Follow-up van het onderhoud, deskundig advies op maat en connected services voor een betere ervaring.

ontdek My Renault