financiering- en leaseoptiesRenault Clio

financier jouw Renault Clio

Financieren of leasen, particulier en zakelijk: jouw Clio E-Tech full hybrid regel je bij Mobilize Financial Services. Onze financieringsopties zijn beschikbaar met of zonder aanbetaling.

renault clio

flexibel en zorgeloos rijden

Wil je graag flexibel private leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor onze Flex Optie. Nu exclusief verkrijgbaar op de nieuwe Renault Clio.

- Na 12 maanden gratis overstappen op een ander Renault-model of kosteloos opzeggen, zonder reden.
- Exclusief verkrijgbaar op nieuwe Renault Clio voor €25 p/m.

aanvullende services

    

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

verlengde garantie

Met GarantiePlus van Renault hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene ongemakken en de reparatie van elektronische, mechanische of elektrische onderdelen. Deze verlengde garanties geven je 24 uur per dag toegang tot Route Service in heel Europa. De garanties bieden je tot 5 jaar of 150.000 kilometer totale gemoedsrust.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

onderhoudscontracten

Onze servicecontracten en -pakketten zijn er om je auto optimaal te onderhouden. Goed onderhoud houdt de prestaties op peil en verlengt de levensduur van jouw Arkana.

connected car-verzekering - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

autoverzekering met ruime voorwaarden

Speciaal voor Renault-rijders bieden we jou de beste autoverzekering. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij dé verzekering voor jouw Renault. Arkana met route service

Renault Route Service

Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om je te helpen als je met pech langs de weg staat. De Renault-dealer zorgt voor een vlotte reparatie en de Renault Route Service voor onderdak of vervangend vervoer.* 

connected ervaring

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

blijf verbonden met je auto

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app, waarmee je de auto op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen: de status van je batterij, nabijgelegen laadpunten, laadplanner, je route plannen en nog veel meer.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

vergroot je verbonden ervaring

Koppel je smartphone aan het Easy Link-multimediasysteem voor een fantastische ervaring in de auto. Dit multimediasysteem werkt perfect samen met Android Auto™ en Apple CarPlay™ via een 9,3" touchscreen.