image

Leaserijders kiezen voor Renault

Als Renault-leaserijder kies je voor comfort, luxe én design.

Maak een keus uit onderstaande modellen en profiteer van extra veel voordeel.

Nieuwe KADJAR

Nieuwe KADJAR

Altijd al een luxe SUV willen rijden met een fijne, hoge instap? De nieuwe Renault KADJAR biedt je de ultieme rij-ervaring op snelwegen, bergweggetjes én off road. Kies nú voor de Renault KADJAR en je krijgt een upgrade van Renault naar de volgende versie!

Bekijk actie

MÉGANE en MÉGANE Estate

MÉGANE en MÉGANE Estate

Een ruime MÉGANE of MÉGANE Estate voor zakelijk gebruik én speciaal voor je gezin? Kies nu voor de Renault MÉGANE en krijg een upgrade naar een volgende versie.

Bekijk actie

SCÉNIC en Grand SCÉNIC

SCÉNIC en Grand SCÉNIC

De Renault SCÉNIC en Grand SCÉNIC bieden je de ideale combinatie tussen familie en zakelijk. Ook deze ruime MPV combineert luxe, comfort en design. En je krijgt er een exclusive upgrade bij van Renault.   

Bekijk actie

TALISMAN en TALISMAN Estate

TALISMAN en TALISMAN Estate

Doe je in de Renault TALISMAN en TALISMAN Estate. Topcomfort en een fantastisch design. Op en top luxe voor zakelijk en privégebruik. Ook hier krijg je de upgrade van Renault erbij.

Bekijk actie

Leasen doe je bij Renault

Bekijk deze aantrekkelijke modellen en maak jouw keuze. Renault biedt je een vriendelijke bijtelling op comforabele en luxe modellen.

Meer zakelijk

Operational Lease

Operational Lease

Zorgeloos rijden tegen een vaste prijs per maand? Wat zijn de kosten van operational lease? Bekijk de voordelen, lees meer over bijtelling en je verzekeringen.

Lees meer

Accessoirecheque

Accessoirecheque

Zakelijke rijders maken graag hun Renault nóg aantrekkelijker. Speciaal voor diegenen heeft Renault de accessoirecheque. Hiermee kleed je je Renault nog verder naar eigen wens aan.

Lees meer

Elektrische auto's

Elektrische auto's

Ook als je elektrisch wilt rijden is het nu zeer aantrekkelijk om te leasen. Lees er hier meer over en profiteer van de scherpe acties. Zoals die van de ZOE bijvoorbeeld.

Lees meer

Meer informatie over Renault