image

Elektrisch rijden voor de prijs van een benzineauto

Leaserijders, ZZP'ers en het MKB kiezen voor de stijlvolle Renault ZOE. Profiteer nu van het bijtellingsvoordeel en de aantrekkelijke leaseprijs. Je rijdt al een ZOE vanaf € 339,- per maand.

Vraag direct een offerte aan bij één van de onderstaande leasemaatschappijen

Alleen bij deze leasemaatschappijen maak je gebruik van dit unieke aanbod. Je rijdt al een Renault ZOE vanaf € 339,- excl. btw.

Of laat je adviseren door je Renault dealer bij je in de buurt. Zoek je dealer.

100% elektrisch en dezelfde kosten als een benzine

Vergelijk de CLIO met de ZOE

De Renault CLIO is één van de bestverkochte auto's in zijn segment. Bekijk de tabel hieronder en je ziet waarom de voordelige Renault ZOE nét zo populair kan gaan worden.

Model
CLIO TCe 90 Zen ZOE R90 Life (batterijkoop)
Fiscale waarde
€ 17.600  € 32.200
Leasetarief (Direct Lease)*  € 318  € 339
Brandstofkosten p/m**  € 55 € 0
Elektriciteitskosten p/m*** € 0  € 41
Bijtelling vanaf****  € 122  € 41
Totale Maandelijkse Kosten € 495  € 425

Kostenvergelijk maandelijkse kosten gebaseerd op 10.000 km per jaar / 48 mnd.

Het kostenvergelijk op basis van een situatie waarbij zowel de zakelijke als privekosten van de auto gedragen worden door dezelfde persoon. Bijvoorbeeld ondernemers met een eenmanszaak, een v.o.f., eventueel stichtingen, verenigingen en in sommige gevallen een MKB.

 

* Leasetarief CLIO is een gemiddelde van de online leaseprijzen van de genoemde leasemaatschappijen voor zover bekend per 1 jan 2018.  

**Brandstofkosten CLIO o.b.v. gecombineerd verbruik (1:23,8) en landelijke brandstofadviesprijs per 1-1-2018 (€1,679 per liter)

*** Elektriciteitskosten ZOE o.b.v. gecombineerd verbruik 133Wh/km en gemiddelde prijs €0,22 per kWh

**** Bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van het voertuig excl. opties bij een belastingschijf van 40,85%

Ontdek de flexibiliteit van elektrisch rijden

Opladen

Opladen in de praktijk werkt zeer eenvoudig. Je kunt thuis voor een fase 1 laadpunt kiezen t.w.v. € 1.000,- euro excl. btw óf een fase 3 laadpunt tot een bedrag van € 1.500,- euro excl. btw. Vanzelfsprekend maak je ook gebruik van openbare laadpalen langs de  snelwegen of laad je bij op kantoor. Bespreek de mogelijkheden met je dealer.

Je eigen oplaadpunt

Proefrit

Elektrisch rijden moet je voelen om het te geloven. De rust, de stilte, de souplesse en de kracht. Hoe? Verschillende leasemaatschappijen werken nauw samen met jouw lokale Renault Z.E. dealer. Ben jij klaar voor een nieuwe rij-sensatie? Klaar om een start te maken met uitstootloos rijden? Vraag vandaag nog een proefrit aan in de Renault ZOE.

Proefrit aanvragen

Lees meer over de Renault ZOE in de koopwijzer

Enthousiast geworden over elektrisch rijden?