Nieuwe MASTER

Renault onthult...

Alt Image C28v0

De nieuwe MASTER

Nieuw interieur- en exterieurdesign, een innovatieve uitrusting, eenvoudiger leven in de auto, een geoptimaliseerd laadgedeelte, nieuwe, zuinige en hoogwaardige motoren ... De nieuwe Master kan helemaal aan jouw wensen worden aangepast, afhankelijk van het werk dat je doet; zo kun je elke dag efficiënter werken.

Nieuwe MASTER

Een robuust en slim ontwerp ...

Modern, een assertieve stijl, chromen details, LED dagrijverlichting, een gestroomlijnd, ergonomisch dashboard ... Profiteer van het volledig vernieuwde interieur en exterieur: de praktische kenmerken zijn bewaard gebleven. De nieuwe Master: een prachtig visitekaartje voor je bedrijf!

*Sinds september 2018 worden alle nieuwe voertuigen gecertificeerd op basis van het WLTP-protocol. Om de overgang eenvoudiger te maken, worden de cijfers over het brandstofverbruik en de uitstoot op basis van het WLTP-protocol omgerekend op basis van het NEDC-protocol. Hoe lang dit wordt gedaan, verschilt per land.1 voertuig, meer dan 350 versies

1 voertuig, meer dan 350 versies

De nieuwe Master is nu meer dan ooit af te stemmen op jouw behoeften, met vele verschillende versies: gesloten bestel, dubbele cabine, pick-up en versies die kunnen worden omgebouwd: chassis, platform ... de nieuwe Master: de bedrijfswagen op maat!

Meer informatie over Renault