Een elegant designDe nieuwe MÉGANE R.S.

Renault - MÉGANE R.S.

Exterieurdesign

Ontwikkeld voor topprestaties

Laat je inspireren door de machtige racewereld. De Renault MÉGANE R.S. zit boordevol kenmerken uit de wereld die draait op topsnelheid.

  • Renault - MÉGANE R.S.
  • Renault - MÉGANE R.S.
  • Renault - MÉGANE R.S.
  • Renault - MÉGANE R.S.

Pluspunten

Sportieve en krachtige lijnen

De nieuwe MÉGANE R.S. oogt zeer indrukwekkend dankzij zijn opvallende, stijlvolle profiel. 

Renault - MÉGANE R.S.

Aan de voorzijde wordt eerst alle aandacht getrokken de nieuwe, speciale extra brede bumper. Op de bumper zit een F1-blade, die ervoor zorgt dat de luchtstroom door de warmtewisselaars wordt geleid en de motor efficiënt wordt gekoeld. Aan de voorkant zie je ook de radiatorgrille met honingraatstuctuur en de speciale R.S. Vision-verlichting.

Renault - MÉGANE R.S.

De prachtig gevormde zijpanelen creëren een visuele connectie tussen de voor- en achterkant van de auto. De luchtinlaten, de gewelfde instaplijsten en de zwarte blade geven de auto de klassieke Renault Sport-look. 

Renault - MÉGANE R.S.

Dubbele uitlaat, een functionele diffuser voor aerodynamische neerwaartse kracht, luchtinlaten aan de zijkant van de bumper om de luchtstroom te reguleren, een vernieuwde spoiler om de handelbaarheid te verbeteren en nog veel meer technologieën uit de racewereld.

interieurdesign Een gloednieuw, sportief interieur

Ervaar een geheel nieuwe sportieve wereld met een stijlvol dashboard, exclusieve zwarte hoofdsteunen, rode stiksels, stoelen voor perfecte ondersteuning, een stuur met volnerf-leer en aluminium pedalen.

Meer weten over de nieuwe MÉGANE R.S?