Over Renault Financial Services

RCI Financial Services is het Nederlandse filiaal van RCI Banque. RCI Banque is vertegenwoordigd in 35 landen in Europa, Amerika, Azië en Afrika.

rci

binnen RCI Financial Services wordt een tweetal afdelingen onderscheiden:

  • Renault Financial Services verstrekt consumptieve kredieten aan particulieren voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast bieden wij Private Lease en verschillende services aan, zoals verzekeringen en verlengde garantie op jouw Renault.

 

  • Renault Business Finance is jouw partner op het gebied van Operational en Financial Lease-oplossingen.

 

 

Wij zijn een 100% dochteronderneming van Renault, en zijn gevestigd in hetzelfde pand als Renault Nederland. Daardoor kunnen wij je van dienst zijn met de meest aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. In samenwerking met jouw Renault-dealer voorzien wij je van een betrouwbaar en verantwoord kredietadvies.

rci

bescherming persoonsgegevens en persoonsregistratie

In het kader van haar dienstverlening verwerkt Renault Financial Services/Renault Business Finance persoonsgegevens. Renault Financial Services en Renault Business Finance zijn handelsnamen van RCI Financial Services B.V. (hierna ‘’RCI’’). Informatie over de wijze waarop RCI persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring (bijlage) van RCI.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop RCI omgaat met jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen via dataprotectionofficer-netherlands@rcibanque.com of schriftelijk naar:

 

Renault Financial Services/Renault Business Finance

t.a.v. Data Protection Officer

Postbus 75760

1118 ZX Schiphol Rijk

Contact

Renault Financial Services

Handelsnaam van RCI Financial Services B.V.

AFM-vergunningsnummer: 12009781

KvK-nummer 30055070

 

Adres:

Boeingavenue 275

1119 PD Schiphol-Rijk

 

Postbus 75760

1118 ZX Schiphol

 

Telefoonnummer:

020 354 96 20