MotorenNieuwe Renault TRAFIC Passenger

TRAFIC Passenger - Exterieur

Ontdek de zuinige en krachtige dieselmotoren van elke versie

Gedetailleerde specificaties

Nieuwe motor en automatische versnellingsbak voor de TRAFIC Combi

Veel vermogen, laag verbruik

De nieuwe TRAFIC Passenger is voorzien van een nieuwe motor en een nieuwe, automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling

 

Dankzij de nieuwe motor van 2.0 L van de 5de generatie en de nieuwste technologie profiteer je nog langer van meer vermogen (+25 pk) en een hogere koppel (+40 Nm). Tegelijkertijd wordt er minder brandstof verbruikt en minder CO2 uitgestoten. Profiteer van meer rijplezier en houd meer controle over het daadwerkelijke brandstofverbruik.

AdBlue®

AdBlue®

Met AdBlue® kan de uitstoot van schadelijke stoffen in grote mate worden beperkt, terwijl de prestaties van de motor hetzelfde blijven. De 'AdBlue®'-tank' van 20 liter is eenvoudig zelf bij te vullen, dankzij de snelle toegang tot de dop in het tankgedeelte rechts van de bestuurdersdeur. Bijvullen is ook mogelijk bij je eigen tankstation in de buurt.

Stop & Start

Stop & Start

Met dit systeem verminder je het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen. Met de Stop & Start-technologie wordt de motor uitgeschakeld wanneer je niet rijdt (file, rood stoplicht, etc.) en weer gestart wanneer je gas geeft om weg te rijden.

ECO-modus + DRIVING ECO2

ECO-modus + DRIVING ECO2

Je schakelt de ECO Mode eenvoudig in via het dashboard en beperkt zo het brandstofverbruik. Het DRIVING ECO2*-systeem is geïntegreerd in R-LINK Evolution. Het analyseert je rijstijl en geeft je adviezen om nog zuiniger te rijden. De realtime rijstijlindicator stelt je in staat jouw doelen voor milieuvriendelijk rijden te behalen.

De relatieve verbruikscijfers zijn gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC) die je de mogelijkheid geeft auto's op verbruik met elkaar te vergelijken, maar niet als doel heeft het daadwerkelijke verbruik nauwkeurig weer te geven. Het werkelijke brandstof- en AdBlue®-verbruik hangt af van de gebruiksomstandigheden, uitrusting, lading en rijstijl.

 

*Afhankelijk van de versie.

TRAFIC Extended Grip en verbeterde tractie

Extended Grip en verbeterde tractie

Extended Grip is een standaardfunctie en zorgt ervoor dat je niet vast komt te zitten of slipt op losse ondergrond. Hiervoor wordt de wieltractie verhoogd, wanneer je optrekt of langzaam rijdt. Enhanced Traction is een optionele functie waarmee je ook goed op ruw terrein kunt rijden.

 

 

Hill-Start Assist helpt je om op hellingen van meer dan 10% eenvoudig weg te rijden.
TRAFIC Hill-start assist

Hill-Start Assist

Je gloednieuwe TRAFIC Combi wordt gedurende 2 seconden automatisch op zijn plaats gehouden wanneer je op een helling van meer dan 10% wilt wegrijden; zo kun je rustig optrekken

 

Leverbaar afhankelijk van de versie en opties. 

Meer weten over de nieuwe Renault TRAFIC Passenger?

Ontdek andere modellen

ESPACE

ESPACEVanaf € 59.590

SCÉNIC

SCÉNICVanaf € 29.390

Nieuwe TRAFIC

Nieuwe TRAFICVanaf € 19.970