De Renault SCÉNIC in het blauw

De Renault Scenic is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Scenic en boek een proefrit.

Renault Scenic in Nederland uit productie

We werken elke dag aan het verbeteren en verduurzamen van onze modellen. De motoren worden zuiniger en er komen steeds meer hybride en elektrische modellen bij. Van een aantal benzineauto’s nemen we juist afscheid: de Renault Scenic is daar één van.

De opvolgers van de Scenic staan al klaar in showroom. Plan daarom vandaag nog een proefrit in de avontuurlijke Captur E-Tech hybrid of plug-in hybrid. Op zoek naar een maatje groter? Stap dan in de sportieve en ruime Arkana E-Tech hybrid. 

Captur Hybrid

ontdek de Captur hybrid of plug-in hybrid

De avontuurlijke allrounder

Deze gestileerde SUV van Renault heeft alles wat je van een moderne hybrid mag verwachten. Heerlijk snelle acceleratie, soepel schakelen en zuinig rijden, natuurlijk met hoog comfortgehalte. Met 5 zitplaatsen en ruim 400 liter bagageruimte is de Captur gemaakt om eropuit te trekken met je vrienden en familie.

Grand Scenic

de Grand Scenic

Alles is grand aan deze MPV

Mag het iets meer zijn? De grote, aerodynamische Grand Scenic is een ideale gezinsauto. Met twee volwaardige extra zitplaatsen op de derde rij, biedt de auto ruimte aan zeven personen. Heb je minder zitplaatsen nodig of gaat het surfboard mee op vakantie? De stoelen verdwijnen simpel in de vloer, om plaats te maken voor een zee aan bagageruimte.

Scenic in het blauw

niet nieuw, maar wél een Scenic

Heb je je zinnen gezet op een Scenic? Bij de onze Renault dealers staan er meerdere voor je klaar. Ze zijn nagekeken door Renault experts en kunnen nog jaren mee. Staat jouw ideale Scenic er tussen?

Captur in het blauw

een nieuwe Renault voor een vast laag maandbedrag

Ontdek het gemak van Renault Private Lease

Met Renault Private Lease rijd je in een nieuwe Renault zonder je spaargeld aan te spreken. Renault zorgt voor het onderhoud, de verzekering en belastingen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.