R.S. Line Nieuwe Renault MEGANE

MEGANE R.S. Line - Exterieur
MEGANE R.S. Line - Exterieur

Laat je sportieve kant zien

De nieuwe MEGANE onthult zijn nieuwe R.S. Line-versie met een uniek sportief design.

  • MEGANE R.S  Line Exterieur, voorkant
  • MEGANE R.S  Line Exterieur, achterkant
  • MEGANE R.S  Line - Interieur

Exclusieve vormgeving en uitrusting

MEGANE R.S. Line - Exterieur

Een design dat geïnspireerd is op de wereld van Renault Sport: aan de buitenkant...

F1 splitter, bumper met honingraatmotief, 17” lichtmetalen Montlhéry-wielen of 18” lichtmetalen Magny-Cours-wielen, aerodynamische spoiler... De nieuwe MEGANE R.S. Line is geïnspireerd op de iconische kenmerken van de Renault Sport-modellen en heeft een bijzonder dynamische uitstraling. Klaar voor het grote avontuur?

Stuur, interieur - MEGANE R.S. Line

... en aan de binnenkant.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? Met geperforeerd leder bekleed stuur met de dubbele R.S.-diamant, pedalen van geborsteld aluminium in racestijl, sportstoelen met extra steun aan de zijkant... Maak het je gemakkelijk in de sportieve cockpit en geniet van een unieke ervaring. Klaar voor de start, af!

Interieur, dashboard - MEGANE R.S. Line

Exclusieve bekleding

De nieuwe MEGANE is stijlvol tot in de details: zwart interieur verfraaid met rood pipingband, carbon decoratie op het dashboard, zwarte hemelbekleding, Alcantara®-bekleding met zichtbare stiknaden en hoogwaardige materialen.

De nieuwe Renault MEGANE in detail

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie