Sportief en elegant designMÉGANE

Renault MÉGANE - Exterieur

Exterieurdesign

De perfecte balans

De Renault MÉGANE is een beauty met brains. Iconisch vormgegeven met stijlvolle verlichting, zowel voor als achter. Het sensuele ontwerp staat in perfecte balans met de innoverende techniek.

  • Renault MÉGANE op de weg
  • Renault MÉGANE - Rechterkant
  • Renault MÉGANE - Achterkant
  • Renault MÉGANE - Voorkant

Verlichting, wielen en design

Passie voor innovatie

De Full Led Pure Vision-koplampen met C-shape geven de voorkant een echte Renault uitstraling. Gecombineerd met 17'' wielen en een krachtig desing straalt de Renault MÉGANE innovatie en techniek uit.

Renault MÉGANE - Koplampen

Profiteer dag en nacht van optimaal zicht. Het witte licht van de Full Led-technologie is bijna net zo fel als zonlicht. De lichtopbrengst is 20% hoger dan met standaard halogeenlampen. De lampen verblinden niet en zorgen ervoor dat de bestuurder minder snel moe wordt tijdens het rijden. Veilig rijden met een rustig lichtbeeld.

Renault MÉGANE - Wielen

De Renault MÉGANE is stijlvol, gedurfd en modern. Bewonder de sterke, zwarte 17" diamantgeslepen Celsium-wielen en laat je verleiden door de perfecte rij-eigenschappen en karakteristieke looks.

MÉGANE - Buitenspiegel

De Renault MÉGANE heeft opvallende lijnen en een dynamisch profiel. Op zoek naar een verfijnde en hypermoderne auto? Stap nu in de MÉGANE en laat je overtuigen door een spectaculaire proefrit.

Interieurdesign Aandacht voor detail

De Renault MÉGANE is perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met oog voor detail is de MÉGANE een gebruiksvriendelijke, comfortabele en luxe hatchback geworden.

Meer weten over de Renault MÉGANE?