Nieuwe Renault MEGANE

Technologie die het rijplezier verhoogt

Vanaf
€ 23.590
MEGANE compacte auto

DESIGN De compacte auto

Harmonieuze lijnen, onderscheidende kenmerken en een verfijnde afwerking... De aantrekkelijke en dynamische nieuwe MEGANE maakt een krachtig statement en toont zijn verfijnde looks en hightech interieur. Klaar om de aandacht te trekken?

 

Ervaring in de auto

Innovaties die je welzijn verhogen

Optimaliseer je rijervaring met onze technologie: Renault EASY DRIVE-rijhulp, geïntegreerd EASY LINK-multimediasysteem, MULTI-SENSE-instellingen, en nog veel meer. 

EASY LINK - MEGANE-systeem

Maak je ritten spannender met EASY LINK

Klaar voor een geheel nieuwe verbonden ervaring? Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem, compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™, krijg je eenvoudig toegang tot al je apps en connected services via het 9,3” centrale scherm in je nieuwe MEGANE.

MULTI-SENSE - MEGANE

Personaliseer je rijervaring met MULTI-SENSE

Motorgeluid en reactiesnelheid, stuurgedrag, interieurverlichting en een configureerbaar bestuurdersscherm... Kies met MULTI-SENSE uit 4 verschillende modi (MySense, Eco, Comfort en Sport) en stem je rit af op je humeur en je behoeften.

MEGANE - exterieur, zijaanzicht

Geniet van Renault EASY DRIVE-rijhulp

Rij met totale gemoedsrust! Rijhulp op de snelweg en in druk verkeer, Stop & Go Adaptive Cruise Control, actieve noodstopbekrachtiging (AEBS) met detectie van fietsers en voetgangers... Onze rijhulpsystemen staan voorop op het gebied van innovatie, verhogen de veiligheid en maken het rijden eenvoudig.  

HYBRID

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Geniet van ongekend rijplezier met alle voordelen van elektrisch rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van een hybride, dankzij het oplaadbare, hybride E-TECH-aandrijfsysteem.

MEGANE E-TECH - oplaadbare hybride sedan

De nieuwe MEGANE is bijzonder veelzijdig dankzij de oplaadbare hybride E-TECH-technologie, met een 1.6 liter benzinemotor en 2 elektrische motoren. Profiteer voor dagelijkse van het starten in de elektrische modus en geniet van comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde respons (tot wel 65 km (1) in de stad in volledig elektrische modus). Vakantieplannen? Rij met totale gemoedsrust en maak je tijdens lange ritten geen zorgen om de actieradius (actieradius tot 50 km (2) bij gecombineerd gebruik).

 

Ontdek de versie

VERSIES

Kies de versie van de nieuwe MEGANE die het beste bij je past

 • Life

  Life

  Vanaf € 23.590
  • Handbediende airconditioning
  • Elektrisch bedienbare portierruiten achter met sneltoets
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • Zen

  Zen

  Vanaf € 25.590
  • Elektronisch geregelde airconditioning met 2 zones
  • Licht- en regensensor
  • Met rundleder bekleed stuurwiel
 • Intens

  Intens

  Vanaf € 27.590
  • Handbediende airconditioning
  • Elektrisch bedienbare portierruiten achter met sneltoets
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Elektronisch geregelde airconditioning met 2 zones
  • ...
 • R.S. Line

  R.S. Line

  Vanaf € 31.090
  • Handbediende airconditioning
  • Elektrisch bedienbare portierruiten achter met sneltoets
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Elektronisch geregelde airconditioning met 2 zones
  • ...

kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Bij Renault kun je je eigen motor kiezen.

Renault biedt je zo de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Welke dat is, bepaal je zelf. Doe onze eenvoudige en vooral leuke test en vind uit welk motortype het beste bij jou past.

 

 

Doe de test
Welke type auto past bij jou?

Versie

Nieuwe MEGANE R.S. Line

De nieuwe MEGANE R.S. Line heeft sportieve elementen en een unieke stijl.

Geïnspireerd op de wereld van sport

Het exterieur van de nieuwe MEGANE R.S. Line trekt de aandacht met zijn sensuele lijnen, de voor de R.S.-reeks kenmerkende F1-spoiler, de achterbumper met chromen uitlaat en de 17” en 18” wielen. Laat je aan de binnenkant verleiden door het design met carbonpanelen met zichtbare stiksels, het met leder beklede stuur met de dubbele R.S.-diamant, de aluminium sportpedalen en de Alcantara®-stoelen met ingebouwde hoofdsteun.

Ontdek de versie
MEGANE R.S. Line - exterieur

Nieuwe MEGANE Estate

Design, uitrusting, technologie, aandrijfsystemen... De nieuwe MEGANE Estate biedt een nieuwe kijk op de MEGANE stationwagen en voegt een nieuwe dimensie toe aan je ritten.

MEGANE Estate - exterieur

De elegante en modulaire stationwagen

Met zijn krachtige schouders, slanke lijnen, ongekende laadlengte, ruime en modulaire bagageruimte en de verschillende opbergvakken onderscheidt de nieuwe MEGANE Estate zich als een elegante en veelzijdige stationwagen.

 

Een kort ritje in de stad of een lange vakantiereis plannen? De nieuwe MEGANE Estate is leverbaar met het E-TECH PLUG-IN HYBRID-aandrijfsysteem en biedt de reactiesnelheid en het comfort van elektrisch rijden (actieradius tot 65 km* bij volledig elektrisch rijden) en de veelzijdigheid van een hybride, zonder in te leveren op de actieradius. Ga lekker zitten en geniet van de rit!

 

* Bij WLTP-stadsrit.
 

Ontdek de versie

De nieuwe Renault MEGANE in detail

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij WLTP-stadsrit (in afwachting van definitieve goedkeuring)

(2) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)