Techniek maakt succesMÉGANE ESTATE

Renault MÉGANE Sport Tourer in het grijs

EXTERIEURDESIGN

Stationwagon met topdesign

De Renault MÉGANE Estate heeft mooie evenwichtige verhoudingen meegekregen. Een sterke basis, die zich onderscheidt met sensuele vormen maar ook met een strakke lijnvoering. De herkenbare 3D-verlichting voor en achter maken de MÉGANE Estate een herkenbaar icoon op de weg.

  • Renault MÉGANE Sport Tourer - Accessoires
  • Renault MÉGANE Sport Tourer
  • Renault MÉGANE Sport Tourer in het grijs
  • Renault MÉGANE Sport Tourer in het grijs

PLUSPUNTEN

Een ingenieus en praktisch design

De Renault MÉGANE Estate is stijlvol en praktisch dankzij zijn unieke verlichting, verbeterde wegligging en ingebouwde dakdragers van geanodiseerd aluminium.

Renault MÉGANE Sport Tourer - Koplampen

De Renault MÉGANE Estate is van veraf eenvoudig te herkennen. De LED Pure Vision- en Edge Light-technologieën die zijn verwerkt in de 3D-lampen laten een unieke indruk achter. De herkenbare C-shape koplampen zijn zowel overdag als 's nachts makkelijk van de rest van het verkeer te onderscheiden.

Renault MÉGANE Estate in het grijs

De Renault MÉGANE Estate is de laagste en breedste stationwagon in zijn categorie. Dat geeft hem een unieke, sportieve en dynamische stijl.

Renault MÉGANE Sport Tourer in het grijs

Het profiel van de MÉGANE Estate is versterkt met een chromen rand die voor een extra luxe uitstraling zorgt. De ingebouwde dakdragers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn daardoor stijlvol als praktisch.

INTERIEURDESIGN Laat je vervoeren

Onze ontwerpers en experts op het gebied van ergonomie hebben hun expertise gecombineerd. Het resultaat: ultiem genieten van comfort en design.

Klaar om de Renault MÉGANE Estate verder te ontdekken?