MEGANE Estate - exterieur

Renault MEGANE Estate

Driving pleasure renewed
vanaf € 31.140,00
bekijk het actie aanbod

Private lease al vanaf € 399,-*

Met Renault Private lease rijd je een Renault Megane Estate voor een vast bedrag per maand.

design Stijlvolle Estate

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de Megane Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.

modulair

deel zelf de bagageruimte in

Met zijn aanpasbare bagageruimte, langste laadruimte in dit segment en talrijke opbergruimtes, optimaliseert de Megane Estate comfort, stijl en gebruiksgemak.

Nieuwe Megane Estate - zitplaatsen achter

Deel de ruimte naar eigen wens in

Neem je veel spullen mee onderweg? Met de neerklapbare Easy Break-achterbank kun je alles wat je nodig hebt meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de Megane Estate.

Nieuwe Megane Estate - laadcapaciteit

Haal alles eruit

Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de Megane Estate in al je behoeften.

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

hybride

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Geniet van ongekend rijplezier. Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van een hybride. Dankzij het nieuwe, oplaadbare E-TECH-aandrijfsysteem.

Nieuwe Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid - exterieur

De nieuwe Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid heeft een 1.6 liter benzinemotor en twee elektrische motoren. Bij je dagelijkse ritten start je in de elektrische modus en geniet je van de comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde motorrespons.

Vakantieplannen? Plan lange ritten zonder je zorgen te maken over de elektrische actieradius: maximaal 50 km(1) bij gecombineerd gebruik.

 

 

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

versies

Kies de versie van de MEGANE Estate die het beste bij je past

equilibre

equilibre

  • Hybrid-Plug-in
  • Benzine
  • Diesel
vanaf € 31.140,00
techno

techno

  • Hybrid-Plug-in
  • Benzine
  • Diesel
vanaf € 33.940,00
r.s. Line

r.s. Line

  • Benzine
vanaf € 38.540,00

bekijk ook:

de nieuwe Renault Megane e-tech electric

Renault Megane E-tech Electric
renault megane estate private lease

Private Lease

rijd in een nieuwe Renault. alles inbegrepen, alleen nog tanken.

meer over Private Lease
flex choice

Renault Flex Choice

financier je nieuwe auto voordelig met Renault Flex Choice.

ontdek meer

Vind een Renault-dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de MEGANE Estate?

* Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

ontdek ook ...

Arkana E-Tech hybrid
Arkana E-Tech hybrid
vanaf € 35.390,00