MEGANE Estate - exterieur

Renault Megane Estate

Driving pleasure renewedbekijk acties
vanaf € 34.535,00
Captur 5-zekerheden
5 zekerheden van Renault
Rijd jij in 2023 nog in een nieuwe Renault Megane Estate? Profiteer nu van de 5 zekerheden: zoals 5 jaar garantie, extra inruilwaarde en een scherp rentetarief.

DIRECT IN EEN RENAULT MEGANE ESTATE WEGRIJDEN?

Ga voor een nieuwe Renault Megane Estate uit voorraad en rijd snel weg in je nieuwe auto. Jouw nieuwe auto staat al bij een dealer en is dus direct leverbaar.

design

stijlvolle estate

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de Megane Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.

modulair

deel zelf de bagageruimte in

Met zijn aanpasbare bagageruimte, langste laadruimte in dit segment en talrijke opbergruimtes, optimaliseert de Megane Estate comfort, stijl en gebruiksgemak.

Nieuwe Megane Estate - zitplaatsen achter

Deel de ruimte naar eigen wens in

Neem je veel spullen mee onderweg? Met de neerklapbare Easy Break-achterbank kun je alles wat je nodig hebt meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de Megane Estate.

Nieuwe Megane Estate - laadcapaciteit

haal alles eruit

Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de Megane Estate in al je behoeften.

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

(1) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

versies

Kies de versie van de Megane Estate die het beste bij je past

versie

equilibre
vanaf € 34.535,00

bekijk ook:

Megane E-Tech 100% electric

Renault Megane E-tech Electric

Vind een Renault-dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de Megane Estate?

ontdek ook ...

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
vanaf € 38.330,00