MEGANE Estate - exterieur

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Megane Estate.

Nieuwe Megane Estate - zitplaatsen achter

Renault Arkana hybrid

Deze ruime en hybride SUV heeft een rijbereik van zo’n 1.000 kilometer. Daar kun je dus een mooie lange rit mee maken. Ga je de steden in? Tot 80% van je ritten* leg je schoon en stil elektrisch af. De Arkana hybrid is compleet. Hij is zuinig, krachtig, ruim en comfortabel. Het is daarmee de perfecte, luxe reisauto die je optimaal laat genieten van al je lange en korte ritten. De Renault Arkana heeft tot zo’n 20 rijhulpsystemen aan boord en voelt daarmee aan als veilig, behulpzaam en betrouwbaar.

Nieuwe Megane Estate - zitplaatsen achter

Renault Megane E-Tech 100% electric

Kies je ervoor om elektrisch te gaan rijden? Dan kom je gewoon weer bij de Megane uit. En dan 100% elektrisch ditmaal. Boek een proefrit en ervaar de comfortabele en sensationele rij-prestaties. De Megane E-Tech 100% electric is krachtig met 220 pk (162 kWh), efficiënt met 450 km rijbereik en geavanceerd met OpenR link met ingebouwde Google-services. Ga jij voor de compleet nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric?

Renault Scenic E-Tech 100% electric

Renault Scenic E-Tech 100% electric

De Scenic is een 100% elektrische gezinsauto. Met 220 pk (162 kWh) is deze fijne SUV ruim, snel en wendbaar. In de ruime kofferbak van 545 liter passen alle spullen én een beetje extra van de kinderen. Laat je het gezin thuis en klap je de bank in, dan kun je al 1670 liter vullen. Handig voor een kleine verhuizing dus. De Scenic E-Tech 100% electric heeft twee openR-schermen met ingebouwde Google-services, waardoor rijden een heerlijk comfortabele ervaring wordt.

Renault Austral E-Tech hybrid

Renault Austral E-Tech hybrid

Met de Austral kun je echt lekker op pad. Met een gigantisch rijbereik van 1.100 kilometer rijd je in één keer naar je droombestemming. Comfortabel mét genoeg bagage, want de Renault Austral E-Tech hybrid is lekker ruim en heeft een grote kofferbak van 575 liter. Deze flinke SUV is zuinig en krachtig en biedt soepele hybrid motoren, openR link met ingebouwde Google-services en optioneel 4Control Advanced (vierwielbesturing). Klaar om deze complete en zeer comfortabele SUV te proberen? Boek direct een proefrit!

* in de stad

toch graag een Megane estate?

renault megane estate

Dat Renault geen Megane Estate-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Megane Estate? Bij de Renault dealers zijn ze nog te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

meer over Renault

* Extra inruilwaarde is afhankelijk van model en uitvoering, zie actievoorwaarden. Afbeelding kan afwijken.  Actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

ontdek ook ...

ARKANA
ARKANA
vanaf € 35.190,00
ARKANA evolution E-Tech full hybrid 145
AUSTRAL
AUSTRAL
vanaf € 39.190,00
AUSTRAL evolution mild hybrid advanced 130
ESPACE
ESPACE
vanaf € 46.290,00
ESPACE techno E-Tech full hybrid 200