Uitgesproken stijlKADJAR

Renault KADJAR design

EXTERIEURDESIGN

Opvallend stijlvol design

De nieuwe KADJAR is een inspirerende SUV met een avontuurlijk temperament. En zit boordevol innovaties die jouw leven makkelijker maken.

  • thumbnail
  • KADJAR design
  • KADJAR bagageruimte
  • KADJAR close-up achterkant
  • KADJAR design

PLUSPUNTEN

Geniet van de rit

Onze overtuigende SUV heeft 5 ruime zitplaatsen. De comfortabele rij-eigenschappen en hoge zitpositie zorgen voor een luxe en veilige rit.

KADJAR Design

Kies voor de nieuwe Renault KADJAR met Led Pure Vision koplampen. Dit zorgt voor een rustig lichtbeeld en is daardoor prettiger voor de ogen. Voor jou en voor andere weggebruikers.

KADJAR wielen

Bij de nieuwe Renault KADJAR hoort een mooie, gestroomlijnde en inspirerende stijl. Kies daarom nu uit het brede aanbod van exclusieve Renault-velgen in 17", 18" en 19".

KADJAR glazen dak

Het luxe, vaste glazen dak heeft een oppervlakte van wel 1,4 m². Zo genieten alle passagiers volop van het landschap en is het heerlijk licht in de auto.

Interieurdesign Luxe en comfort van het hoogste niveau

De nieuwe KADJAR zit voorin zeer comfortabel. Met een nieuwe middenarmsteun, en stoelen met een verstelbare zitlengte. Ook achterin profiteer je van een ruime binnenruimt compleet met USB-poorten, logische uitstroomopeningen van de airconditioning, een neerklapbare bank en slimme, ruime opbergvakken.

Meer weten over de Renault KADJAR?