grand scenic

AUTOMAAT
De Renault Grand SCENIC

Renault Grand Scenic met automaat

Rijden in een Grand Scenic automaat is een geweldige ervaring. Ruim, stil en zuinig, zoals je van een geavanceerde MPV mag verwachten. Zowel op de snelweg als in de stad voelt hij zich helemaal thuis.

Kadjar automaat

luxe MPV met automaat

De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling biedt een topcombinatie van verschillende, geavanceerde technieken. De EDC-automaat combineert daarmee het comfort van een automatische versnellingsbak met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde versnellingsbak. Deze zuinige automaat heeft 7 versnellingen en biedt altijd perfectie en souplesse.

 

 

renault kadjar

ruime en luxe MPV

De Grand Scenic is een echte, grote familie-auto. Ruim, groots en zeer comfortabel, waarin je heel veel spullen kan meenemen. Sportweekenden met de kinderen, korte stedentrips en grote vakanties? De Renault Grand SCENIC is er speciaal voor gemaakt. Nu proefrijden in een ruime gezinsauto met automaat? Vraag hier direct een proefrit aan.

 

 

Vraag een brochure of een proefrit aan

grand scenic technologie

automaat en design

Net als elke andere Renault Grand Scenic heeft ook de Grand Scenic automaat standaard 20 inch velgen meegekregen. Deze luxe velgen geven de MPV zijn stoere en herkenbare uiterlijk. Samen met de tweekleurige carrosserie en de heldere Full LED verlichting is de Renault Grand Scenic een mooie, opvallende MPV die je niet ongemerkt voorbij laat gaan.

automaat

automaat en veiligheid

De Renault Grand Scenic automaat zit vol geavanceerde veiligheidssystemen. Zoals Active Emergency Braking met voetgangersdetectie, vermoeidheidsdetectiesysteem en Lane Keep Assist. Daarmee rijd je nog comfortabeler en veiliger naar jouw sportclub of vakantieadres. Ook op zoek naar een ruime en veilige familieauto? Dan is het nu tijd voor een uitgebreide proefrit in de Renault Grand Scenic met automaat.

kadjar accessoires

luxe accessoires

Maak jouw Renault Grand Scenic automaat nóg mooier met schitterende accessoires. Bijvoorbeeld de aluminium stootlijst voor je bagageruimte. Zo bescherm je je achterbumper van je Grand Scenic met een praktisch, fraai en op maat gemaakte stootlijst. Hetzelfde geldt voor de aluminium instaplijsten. Met deze RVS afwerkingen ziet jouw Grand Scenic er nóg imposanter uit, dan hij al is.

Meer weten over de Grand SCENIC?

Ontdek andere modellen

Captur
Captur
vanaf € 28.325,00
Austral
Austral
vanaf € 37.330,00
Megane Estate
Megane Estate
vanaf € 32.535,00