AccessoiresGRAND SCÉNIC

Grand SCÉNIC buitenkant

Exterieur

Welke praktische en luxe accessoires passen bij jou en jouw Grand SCÉNIC?

Personaliseer je Renault Grand SCÉNIC met deze accessoires.

Renault Grand SCÉNIC wielen

20" Exception Add-on Celsium-wielen

Kies je voor een subtiele maar ook krachtige verschijning? Onderscheid je met de exclusieve wielen van Renault. Hiermee verzeker je je van een chique uitstraling gecombineerd met een hoge mate van veiligheid.

Renault Grand SCÉNIC sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen met uitmuntende grip

Zorg voor goede sneeuwkettingen zodat je in de winter makkelijk over besneeuwde wegen kunt rijden! Deze sneeuwkettingen garanderenmaximale veiligheid en grip onder de zwaarste winterse weersomstandigheden (sneeuw enijzel). Ze zijn snel en makkelijk aan te brengen door het logische en geautomatiseerde systeem.Bovendien nemen ze door het compacte formaat weinig ruimte in.

Interieur

Hoe maak jij jouw Renault SCÉNIC onweerstaanbaar?

Optimaliseer jouw Renault Grand SCÉNIC met deze accessoires

Renault Grand SCÉNIC stootlijst bagageruimte

Aluminium stootlijst bagageruimte

Bescherm de achterbumper van je Grand Scenic met eenpraktisch, fraai en op maat gemaakt accessoire. De laaddrempel van RVS met reliëf verfraait bovendien de achterkant van de auto. Leverbaar in 2 varianten: voor de wegklapbare trekhaak en zonder trekhaak.

Renault Grand SCÉNIC vloermatten

Hoogwaardige vloermatten

De onderhoudsvriendelijke en duurzame premium mattenset biedt uitstekende bescherming en kleedt zeer chic af. De matten zijn speciaal op maat gemaakt en stevig bevestigd op twee noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedale

Renault Grand SCÉNIC instaplijst

Aluminium instaplijst

Persoonlijke en stijlvolle bescherming van de dorpels bij de voorportieren. De RVS afwerking maakt het nog net ietsexclusiever. Set van 2 drempels (rechts en links).

Meer weten over de Renault Grand SCÉNIC?