Grand SCÉNIC buitenkant

ACCESSOIRES
Grand SCENIC

Alt Image C29

accessoirecatalogus

maak jouw Grand Scenic uniek

Van comfort en styling tot multimedia en extra veiligheid. In de accessoirecatalogus vind je alle accessoires waarmee je jouw Grand Scenic kunt personaliseren. 

 

 

bekijk de accessoirebrochure

exterieur

Welke praktische en luxe accessoires passen bij jou en jouw Grand SCENIC?

Personaliseer je Renault Grand Scenic met deze accessoires.

Renault Grand SCÉNIC wielen velgen

20" Exception Add-on Celsium-velgen

Kies je voor een subtiele maar ook krachtige verschijning? Onderscheid je met de exclusieve wielen van Renault. Hiermee verzeker je je van een chique uitstraling gecombineerd met een hoge mate van veiligheid.

Renault Grand SCÉNIC sneeuwkettingen

sneeuwkettingen met uitmuntende grip

Zorg voor goede sneeuwkettingen zodat je in de winter makkelijk over besneeuwde wegen kunt rijden! Deze sneeuwkettingen garanderen maximale veiligheid en grip onder de zwaarste winterse weersomstandigheden (sneeuw en ijzel). Ze zijn snel en makkelijk aan te brengen door het logische en geautomatiseerde systeem. Bovendien nemen ze door het compacte formaat weinig ruimte in.

Renault Grand SCÉNIC trekhaak

wegklapbare trekhaak

Voor de Grand Scenic is er een vaste trekhaak en een wegklapbare (niet elektrisch). Deze trekhaak klap je veilig in en uit met één eenvoudige beweging. Zonder kracht en je hebt geen gereedschap nodig. De trekhaak is ingeklapt onzichtbaar, zodat het design van de Grand Scenic behouden blijft.

interieur

Hoe maak jij jouw Grand Scenic onweerstaanbaar?

Optimaliseer jouw Grand Scenic met deze accessoires

Renault Grand SCÉNIC stootlijst bagageruimte

aluminium stootlijst bagageruimte

Bescherm de achterbumper van je Grand SCENIC met een praktisch, fraai en op maat gemaakt accessoire. De laaddrempel van RVS met reliëf verfraait bovendien de achterkant van de auto. Leverbaar in 2 varianten: voor de wegklapbare trekhaak en zonder trekhaak.

Renault Grand SCÉNIC vloermatten

hoogwaardige vloermatten

De onderhoudsvriendelijke en duurzame premium mattenset biedt uitstekende bescherming en kleedt zeer chic af. De matten zijn speciaal op maat gemaakt en stevig bevestigd op twee noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedalen.

Renault Grand SCÉNIC instaplijst

aluminium instaplijst

Persoonlijke en stijlvolle bescherming van de dorpels bij de voorportieren. De RVS afwerking maakt het nog net iets exclusiever. Set van 2 drempels (rechts en links).

Meer weten over de Grand SCENIC?

Ontdek andere modellen

Captur
Captur
vanaf € 28.325,00
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
vanaf € 39.830,00
Megane Estate
Megane Estate
vanaf € 37.335,00