AccessoiresESPACE

Renault ESPACE buitenkant

Exterieur

Voeg een nieuwe dimensie toe

Personaliseer je Renault Espace met onze accessoires.

ESPACE Dakdragers

Aluminium dakdragers

Makkelijk en snel te monteren zonder gereedschap met het innovatieve bevestigingsysteem QuickFix. Ideaal als basisvoor een fietsdrager, skidrager of dakkoffer om meer laadvermogen te creëren. Het zijn originele Renault Accessoires en ze voldoenaan strengere eisen dan de standaard normen voor veiligheid en duurzaamheid. Set van 2 dakdragers met diefstalbeveiliging.

ESPACE Dakkoffer

Zwarte hardcase dakkoffer van 630 liter

Het aerodynamische en fraaie design past perfect bij de Espace en zorgt op een eenvoudige manier voor veel meer laadcapaciteit. Hij is praktisch, stevig en onmisbaar voor zorgeloos rijden. Kleur: hoogglanszwart. Ook verkrijgbaar met een inhoud van 360L en 480L.

ESPACE trekhaak

Wegklapbare trekhaak

Deze trekhaak kan met één beweging worden weggeklapt en is ook in een paar secondenweer beschikbaar zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar als hij is weggeklapt onder de bumper zodat het design van de Espace nietwordt aangetast. Hij is door Renault ontworpen waardoor hij compatible is met de auto en er geen kans op schade en/of storingen zijn. 

ESPACE Fietsenrek

Europower fietsendrager met 13-pins trekhaakaansluiting - 3 fietsen

Alleen op weg of met z’n allen, de fietsen kunnen overal snel, makkelijk en veilig mee naartoe!Dit is het handigste systeem om tot 3 fietsen mee te nemen. Het kan snel en zonder extra afstellingen op de trekhaak worden bevestigd.Het is opvouwbaar en kantelbaar waardoor de bagageruimte altijd bereikbaar blijft, ook metfietsen op de drager.

Interieur

Wil je je Renault Espace personaliseren?

Personaliseer je Renault ESPACE met onze accessoires

ESPACE interieur

Tablethouder op hoofdsteun

Gezelligheid en ontspanning tijdenslange ritten! De houder is makkelijk te  bevestigen op een hoofdsteun zodat de achterinzittenden comfortabel naar films opeen tablet met touch screen kunnen kijken. 

SCÉNIC interieur

Bagageruimte-organizer

Met dit systeem kan de bagageruimte van je Espace ingedeeld worden en blijvenspullen op hun plaats tijdens het rijden. Het is uitneembaar en eenvoudig te plaatsen. Met de scheiding en de riem die op rails verplaatst kunnen worden, passener voorwerpen van verschillende grootte in. 

Vloermat - ESPACE

Vloermatten - Rubber

De waterdichte, onderhoudsvriendelijke matten beschermen de vloerbedekking inhet interieur perfect en zijn daarnaast zeer eenvoudig schoon te maken. 

ESPACE bagagerek

Scheidingsrek

Met dit rek wordt de bagageruimteduidelijk gescheiden van het interieur. Handig als je huisdier meegaat of er veel spullen in de bagageruimte liggen.

Renault ESPACE in detail