Renault ESPACE - Grote crossover - Exterieur

RENAULT ESPACE UIT PRODUCTIE

Alt Image C29

Renault heeft de Espace in Nederland uit productie gehaald.

Waarom? Omdat Renault een nieuwe weg ingeslagen is en zich richt op schonere
energie, naast een hoogstaande service en zeer geavanceerde technologieën.
Daarom bieden we steeds meer schone elektrische of hybride auto’s aan. De
Renault Espace wordt (vooralsnog) niet als hybride of 100% elektrisch
geproduceerd. Lees verder en bekijk onze aantrekkelijke alternatieven.

Bekijk deze modellen

Renault Arkana

RENAULT ARKANA E-TECH HYBRID

Hét alternatief voor de Espace is de Arkana E-tech hybrid. Het is een sportieve, ruime en hybride SUV. Hij heeft een krachtige uitstraling en een interieur van topklasse. Ook biedt hij een hoge bodemspeling en herbergt hij de nieuwste technologieën. Klaar voor een proefrit?

Renault Capture phev

RENAULT CAPTUR E-TECH

Een wat compacter alternatief is de Captur E-tech. Zowel in hybrid als in plug-in hybrid verkrijgbaar. Dit model is voor zowel lange ritten als voor korte stadsritten geschikt. Hij is comfortabel en ruim vanbinnen en compact vanbuiten, wat het in steden weer een fijne auto maakt wanneer je moet inparkeren bijvoorbeeld. Klaar voor een proefrit?

kies jouw motor

stap over op 100% elektrisch rijden

Als je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, is het gelijk ook een mooi moment om over te stappen op 100% elektrisch rijden. Renault is pionier op dat gebied en laat dat zien met prachtige, geavanceerde en comfortabele modellen. Stuk voor stuk voorzien van de laatste technologieën, waardoor je verzekerd bent van hoge laadsnelheden en een ruime actieradius.

Renault modellen

Renault biedt je prachtige modellen

Bij Renault vind je eigenlijk alles qua modellen: compact, SUV, zeer ruim, zuinig, hybride, plug-in en elektrisch. Altijd met een sterke focus op design, want daar onderscheid je je mee op de weg. Onderhuids speelt technologie bij Renault een grote rol. Betrouwbare en geavanceerde veiligheidssystemen bijvoorbeeld en innovaties op het gebied van connected services, waardoor je altijd verbonden bent met jouw Renault.

Renault kadjar

acties van Renault

Ga jij een nieuwe auto kopen? Bij Renault profiteer je altijd van vele acties. Dat kan inruilvoordeel zijn, aantrekkelijke private lease acties of juist voordeel op je bedrijfsauto. Ook elektrisch rijden maken we voor iedereen bereikbaar met extra scherpe deals.

Meer weten over Renault?

Ontdek andere modellen

Grand Scenic
Grand Scenic
vanaf € 38.190,00
Captur
Captur
vanaf € 27.200,00