MotorenDe nieuwe Renault CLIO

CLIO small car orange exterior

Dit zijn de motoren van de nieuwe Renault CLIO: benzine en diesel

LifeLifeZenZenIntensIntensR.S. LineR.S. LineInitiale ParisInitiale Paris

DIESEL (1)

Blue dCi 85Vanaf
€ 22.190*
Vanaf
€ 24.190*
TCe 100Vanaf
€ 17.290*
Vanaf
€ 18.790*
Vanaf
€ 20.790*
Vanaf
€ 22.990*
Vanaf
€ 24.290*
TCe 130 EDC GPFVanaf
€ 23.690*
Vanaf
€ 25.890*
Vanaf
€ 27.190*

Gedetailleerde specificaties

Meer informatie over motoren

TCe 100

Hoge prestaties, gunstig verbruik

 

De nieuwe 100 pk/160Nm turbo benzinemotor geeft de nieuwe CLIO zijn hoge prestaties, soepele rijgedrag en lage verbruik. Dankzij de distributieketting zijn de onderhoudskosten laag.

De nieuwe CLIO is leverbaar met een:

 

  • handgeschakelde 5-versnellingsbak
  • automatische X-TRONIC-versnellingsbak (perfect voor in de stad en met D-STEP-functie voor nog meer rijplezier)
  • handgeschakelde versnellingsbak LPG-versie (volledig geïntegreerd vanuit de fabriek, met tank op de plaats van het reservewiel)

TCe 130 EDC GPF

EDC automaat met 7 versnellingen

 

130 pk, 240 Nm koppel, EDC versnellingsbak met dubbele koppeling met 7 versnellingen en schakelflippers aan het stuur. Deze benzinemotor met 4 cilinders, turbo en directe injectie biedt uitstekende prestaties en maximaal rijplezier voor een sportieve rijstijl.

De nieuwste dieselmotor voor een lager brandstofverbruik
Alt Image C29

Blue dCi 85

Deze nieuwe dieselmotor is de nieuwste motor in een effectief gebleken en populaire reeks. De motor is zuinig én biedt veel rijplezier. Dankzij de handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 220 Nm koppel kun je je brandstofverbruik op alle typen wegen uitstekend onder controle houden.

CLIO E-TECH hybrid

E-TECH

De nieuwe CLIO E-TECH biedt een combinatie van hybride technologie en de expertise van Renault Z.E..

De nieuwe Renault CLIO met automaat

De populaire Renault CLIO is er ook met automaat. Soepel en krachtig. Zuinig en stil. Heerlijk voor in de stad, makkelijk in de file en fantastisch op de snelwegen.

CLIO range of door sills

Een unieke automaat

De automatische versnellingsbak in de nieuwe Renault CLIO is de TCe 130 EDC. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 7 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Stel je eigen CLIO samen

Vraag een brochure of proefrit aan:

CLIO seat covers

Automaat en autonoom

Rijden in een soepele automaat voelt als een bevrijding. Je hebt meer aandacht voor de weg en geniet intenser van de fantastische rijervaring. De nieuwe CLIO ook autonomer geworden. Hij kan dus meer zelf. Zo blijft hij automatisch in zijn rijbaan en in een file remt en trekt hij zelf op*. Vanzelfsprekend is de nieuwe CLIO ook ‘connected’. En dat betekent dat jij en je CLIO met elkaar verbonden zijn via je mobiel en het internet.

 

 

*Afhankelijk van de versie

Bekijk meer technologie
CLIO front armrest

Topdesign

“De nieuwe CLIO is scherper, strakker, atletischer en expressiever geworden”, zegt Laurens van den Acker , de Nederlander die verantwoordelijk is voor design bij Renault. In het filmpje legt hij de evolutie én revolutie van de nieuwe CLIO uit. Wat de nieuwe pluspunten van de nieuwe CLIO zijn? Bekijk nu het inspirerende filmpje, waarin Laurens het allemaal professioneel voor je op een rijtje zet.

Ontdek het design

Meer weten over de nieuwe Renault CLIO?