AutomaatNieuwe Renault CLIO

Renault CLIO small car orange exterior

De nieuwe Renault CLIO met automaat

De populaire Renault CLIO is er ook met automaat. Soepel en krachtig. Zuinig en stil. Heerlijk voor in de stad, makkelijk in de file en fantastisch op de snelwegen.

CLIO range of door sills

Een unieke automaat

De automatische versnellingsbak in de nieuwe Renault CLIO is de TCe 130 EDC. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 7 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Stel je eigen CLIO samen

Vraag een brochure of proefrit aan:

CLIO seat covers

Automaat en autonoom

Rijden in een soepele automaat voelt als een bevrijding. Je hebt meer aandacht voor de weg en geniet intenser van de fantastische rijervaring. De nieuwe CLIO ook autonomer geworden. Hij kan dus meer zelf. Zo blijft hij automatisch in zijn rijbaan en in een file remt en trekt hij zelf op*. Vanzelfsprekend is de nieuwe CLIO ook ‘connected’. En dat betekent dat jij en je CLIO met elkaar verbonden zijn via je mobiel en het internet.

 

 

*Afhankelijk van de versie

Bekijk meer technologie
CLIO front armrest

Topdesign

“De nieuwe CLIO is scherper, strakker, atletischer en expressiever geworden”, zegt Laurens van den Acker , de Nederlander die verantwoordelijk is voor design bij Renault. In het filmpje legt hij de evolutie én revolutie van de nieuwe CLIO uit. Wat de nieuwe pluspunten van de nieuwe CLIO zijn? Bekijk nu het inspirerende filmpje, waarin Laurens het allemaal professioneel voor je op een rijtje zet.

Ontdek het design