Automaat Renault CLIO

Renault CLIO small car orange exterior

De Renault CLIO met automaat

De populaire Renault CLIO is er ook met automaat. Soepel en krachtig. Zuinig en stil. Heerlijk voor in de stad, makkelijk in de file en fantastisch op de snelwegen.

All time favourite

De Renault CLIO ziet er nóg dynamischer uit dan zijn voorganger. Met prachtige Led Pure Vision koplampen en achterlichten, gestyled in de kenmerkende Renault C-vorm. De onderzijde van de deuren zijn voorzien van een chroomstrip, waarin de modelnaam mooi en netjes staat aangegeven. De Renault CLIO is de perfecte mix tussen functioneel ontwerp, oogstrelend design en een uitmuntend comfort. Bekijk het inspirerende filmpje.

 

 

Ontdek de CLIO
CLIO range of door sills

Een unieke automaat

De automatische versnellingsbak in de Renault CLIO is de TCe 130 EDC. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 7 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Stel je eigen CLIO samen

Vraag een brochure of proefrit aan:

CLIO seat covers

Automaat en autonoom

Rijden in een soepele automaat voelt als een bevrijding. Je hebt meer aandacht voor de weg en geniet intenser van de fantastische rijervaring. De CLIO ook autonomer geworden. Hij kan dus meer zelf. Zo blijft hij automatisch in zijn rijbaan en in een file remt en trekt hij zelf op*. Vanzelfsprekend is de CLIO ook ‘connected’. En dat betekent dat jij en je CLIO met elkaar verbonden zijn via je mobiel en het internet.

 

 

*Afhankelijk van de versie

Bekijk meer technologie
CLIO front armrest

Topdesign

“De CLIO is scherper, strakker, atletischer en expressiever geworden”, zegt Laurens van den Acker , de Nederlander die verantwoordelijk is voor design bij Renault. In het filmpje legt hij de evolutie én revolutie van de CLIO uit. Wat de pluspunten van de CLIO zijn? Bekijk nu het inspirerende filmpje, waarin Laurens het allemaal professioneel voor je op een rijtje zet.

Ontdek het design

Rijk uitgerust

In het design van de Renault CLIO lijkt het wel of je een segment hoger rijdt. Er is gebruik gemaakt van zachtere materialen die perfect zijn verwerkt in het interieur. Ook qua technologie maakt de CLIO een stap omhoog. Met Easy Link bieden onze partners Google en TomTom je de beste services om relevante bestemmingen vinden. Maar ook om op tijd aan te komen, te worden gewaarschuwd voor flitsers of informatie te krijgen over tankstations waar brandstof het goedkoopst is.* Via je ingebouwde EASY LINK-tablet met touchscreen bedien je eenvoudig de geïnstalleerde apps op je telefoon.

 

*Afhankelijk van de versie

Bekijk uitrusting

Ontdek andere modellen

TWINGO
TWINGO
Vanaf € 13.490
ZOE
ZOE
Vanaf € 33.590
CLIO ESTATE
CLIO ESTATE
Vanaf € 17.590
Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie