Renault CLIO small car orange exterior

Automaat
Renault CLIO

De Renault Clio met automaat

De populaire Renault Clio is er ook met automaat. Soepel en krachtig. Zuinig en stil. Heerlijk voor in de stad, makkelijk in de file en fantastisch op de snelwegen.

Rode Clio op straat

All time favourite

De Renault Clio ziet er nóg dynamischer uit dan zijn voorganger. Met prachtige Led Pure Vision koplampen en achterlichten, gestyled in de kenmerkende Renault C-vorm. De onderzijde van de deuren zijn voorzien van een chroomstrip, waarin de modelnaam mooi en netjes staat aangegeven. De Renault CLIO is de perfecte mix tussen functioneel ontwerp, oogstrelend design en een uitmuntend comfort. 

 

 

CLIO automaat stuur interior

Een unieke automaat

De automatische versnellingsbak in de Renault Clio is de TCe 130 EDC. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 7 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Vraag een proefrit aan:

CLIO rood straat

Automaat en autonoom

Rijden in een soepele automaat voelt als een bevrijding. Je hebt meer aandacht voor de weg en geniet intenser van de fantastische rijervaring. De Clio ook autonomer geworden. Hij kan dus meer zelf. Zo blijft hij automatisch in zijn rijbaan en in een file remt en trekt hij zelf op*. Vanzelfsprekend is de Clio ook ‘connected’. En dat betekent dat jij en je Clio met elkaar verbonden zijn via je mobiel en het internet.

 

 

*Afhankelijk van de versie

CLIO navigatie binnenkant

Rijk uitgerust

In het design van de Renault Clio lijkt het wel of je een segment hoger rijdt. Er is gebruik gemaakt van zachtere materialen die perfect zijn verwerkt in het interieur. Ook qua technologie maakt de Clio een stap omhoog. Met Easy Link bieden onze partners Google en TomTom je de beste services om relevante bestemmingen vinden. Maar ook om op tijd aan te komen, te worden gewaarschuwd voor flitsers of informatie te krijgen over tankstations waar brandstof het goedkoopst is.* Via je ingebouwde EASY LINK-tablet met touchscreen bedien je eenvoudig de geïnstalleerde apps op je telefoon.

 

*Afhankelijk van de versie

Meer weten over de Renault CLIO?

Ontdek andere modellen

Zoe E-Tech 100% electric
Zoe E-Tech 100% electric
vanaf € 34.895,00
Clio E-Tech full hybrid
Clio E-Tech full hybrid
vanaf € 25.665,00
Captur
Captur
vanaf € 28.325,00