Renault onthult de nieuwe CLIO E-TECH

Alles wat je zou verwachten van een CLIO, inclusief de voordelen van een hybride auto

  • Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto
  • Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto
  • Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto
Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto

Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad

Ervaar het elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CLIO E-TECH hybrid biedt zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor, gecombineerd in een efficiënte automatische versnellingsbak met meerdere modi.


Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden gedurende tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden

Efficiënt in de stad én op de snelweg

Als je kiest voor een hybride auto, verbruik je tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer je op de snelweg of in de stad rijdt. Je kunt met totale gemoedsrust op pad in je nieuwe CLIO E-TECH: een geweldige actieradius, geen stekkers nodig... en met al het comfort en alle ruimte die je zou mogen verwachten van een CLIO!

Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto
Renault CLIO E-TECH - Hybride stadsauto

Nieuwe rijbelevingen

De nieuwe CLIO E-TECH hybrid biedt in alle veiligheid een spannende belevenis dankzij de gecombineerde 140 pk. Dankzij de directe responsiviteit van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak met meerdere modi kun je snel versnellen en vloeiend schakelen. Geniet van de verschillende MULTI-SENSE-modi voor een gepersonaliseerde rijbeleving.

Terwijl je wacht op de nieuwe Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO

Nieuwe CLIO

De verleidelijke, geweldig ontworpen stadsauto.

Een eenvoudig leven

EASY LIFE

De E-TECH-technologie in detail.