AutomaatRenault CAPTUR

CAPTUR op de weg

De Renault CAPTUR automaat staat voor je klaar

Soepel, stil, krachtig en zuinig. Dat is de Renault CAPTUR met automaat in 4 woorden. Daarnaast is de CAPTUR veilig, comfortabel, luxe uitgerust en heeft een prachtig design.

Alt Image C29

Actie

Nú tijdelijk automaat cadeau!

Stap nu in de compacte SUV van Renault. Profiteer van extra comfort en ontvang de automatische versnellingsbak op jouw nieuwe Renault CAPTUR cadeau.
Deze automaat met dubbele koppeling schakelt vloeiend en verbruikt niet meer dan zijn handgeschakelde broertje. Zo wordt je avontuur steeds aantrekkelijker.
Je rijdt deze Renault CAPTUR inclusief EDC-automaat al vanaf € 25.690*.

Stel je Captur samen

Hoge zit en eenvoudige instap

De Renault CAPTUR is een échte compacte SUV. De auto heeft een fijne, hoge zit wat een stevig gevoel voor veiligheid geeft. Een hoge zit betekent ook een hoge instap. Makkelijk en snel instappen dus. En boodschappen doen? Die zet je eenvoudig in de achterbak zonder diep door de knieën te hoeven gaan of te bukken. Bekijk het sfeervolle filmpje en maak een afspraak bij de dealer.

Captur Sidesteps

Een geavanceerde automaat

De automatische versnellingsbak in de Renault CAPTUR is de EDC-versnellingsbak. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 6 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Vraag een brochure of een proefrit aan

Automaatmotor

Werking

Waarom de automaat van de CAPTUR zo soepel en lekker rijdt? Renault heeft veel geïnvesteerd in innovatie, technologie en techniek. Het resultaat is een heerlijk soepel werkende automaat. Nieuwsgierig naar de precieze, technische werking? 

Bekijk het filmpje
Design Captur

Design

Jouw nieuwe CAPTUR heeft uitgebreide opties op het gebied van two-tone kleurstellingen en talloze personalisatiemogelijkheden. Deze kleine SUV pas je daarom altijd exact aan jouw wensen aan. Geef hem een unieke uitstraling en het wordt een prachtige, opvallende verschijning op de weg.

Ontdek het design
Rijke uitrusting

Rijk uitgerust

Lekker veel bagageruimte, veel handige opbergruimtes. Maar ook Blind Spot Warning en Easy Park Assist. Naast comfortabel en ruim is de Renault CAPTUR natuurlijk ook zeer veilig. De achteruitrijcamera biedt een scherp zicht naar achteren bij het inparkeren. Zo voorkom je eenvoudig parkeerschade.

Bekijk de uitrusting

Meer weten over de Renault CAPTUR?