CAPTUR op de weg

automaat
RENAULT CAPTUR

De Renault Captur automaat staat voor je klaar

Soepel, stil, krachtig en zuinig. Dat is de Renault Captur met automaat in 4 woorden. Daarnaast is de Captur veilig, comfortabel, luxe uitgerust en heeft een prachtig design.

CAPTUR

Hoge zit en eenvoudige instap

De Renault Captur is een échte compacte SUV. De auto heeft een fijne, hoge zit wat een stevig gevoel voor veiligheid geeft. Een hoge zit betekent ook een hoge instap. Makkelijk en snel instappen dus. En boodschappen doen? Die zet je eenvoudig in de achterbak zonder diep door de knieën te hoeven gaan of te bukken. Bekijk het sfeervolle filmpje en maak een afspraak bij de dealer.

Captur Sidesteps

Een geavanceerde automaat

De automatische versnellingsbak in de Renault Captur is de EDC-versnellingsbak. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 6 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.

Vraag een brochure of een proefrit aan

Automaatmotor

Werking

Waarom de automaat van de Captur zo soepel en lekker rijdt? Renault heeft veel geïnvesteerd in innovatie, technologie en techniek. Het resultaat is een heerlijk soepel werkende automaat. Nieuwsgierig naar de precieze, technische werking? 

Design Captur

Design

Jouw Captur heeft uitgebreide opties op het gebied van two-tone kleurstellingen en talloze personalisatiemogelijkheden. Deze kleine SUV pas je daarom altijd exact aan jouw wensen aan. Geef hem een unieke uitstraling en het wordt een prachtige, opvallende verschijning op de weg.

Rijke uitrusting

Rijk uitgerust

Lekker veel bagageruimte, veel handige opbergruimtes. Maar ook Blind Spot Warning en Easy Park Assist. Naast comfortabel en ruim is de Renault Captur natuurlijk ook zeer veilig. De achteruitrijcamera biedt een scherp zicht naar achteren bij het inparkeren. Zo voorkom je eenvoudig parkeerschade.

Meer weten over de Renault CAPTUR?

Ontdek andere modellen

Clio
Clio
vanaf € 21.950,00
Arkana
Arkana
vanaf € 35.390,00
Zoe E-Tech 100% electric
Zoe E-Tech 100% electric
vanaf € 34.790,00