Renault onthult de nieuwe oplaadbare CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid

Elektrisch rijden, waar je ook wilt!

  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
  • Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride
  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride

Ongekend rijplezier

De responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto? Hier profiteer je van in de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in. Je auto start stilletjes op en accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Jij profiteert van maximaal comfort.

 

 

Geschikt voor elke levensstijl

 

Geniet van keuzevrijheid met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in. Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks in volledig elektrische modus op pad in de stad (tot wel 65 km) en daarna overstappen op de hybride modus voor een weekendje weg. Dé oplossing voor al je ritten!

E-TECH

E-TECH is ontwikkeld op basis van de expertise van Renault met elektrische aandrijfsystemen en Formule 1. Het is de nieuwste hybride oplossing van Renault.


De E-TECH-technologie wordt gebruikt voor al onze iconische nieuwe CAPTUR- en CLIO-modellen. De technologie biedt een ongekende rijbeleving.

CAPTUR E-TECH Plug-in
Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride SUV

Elektrische expertise in je nieuwe CAPTUR

Rijd met totale gemoedsrust dankzij de 10+ jaar ervaring met elektrische Renault auto‘s. Profiteer van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik dankzij de innovatieve versnellingsbak en de energieterugwinningstechnologie die is geïnspireerd op de Formule 1-wereld.

Terwijl je op je nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in wacht

Nieuwe CAPTUR

Nieuwe CAPTUR

De personaliseerbare SUV.

Een eenvoudig leven

EASY LIFE

De E-TECH-technologie in detail.