image

Renault TREZOR Concept

Welkom in een spannende toekomst! De Renault Trezor Concept, een elektrische coupé met twee zitplaatsen, markeert het begin van een nieuwe reeks conceptcars en geeft de aanzet voor de stijl en technologie van toekomstige modellen. De elektrische GT heeft een uitnodigende stijl en services die gericht zijn op rijplezier. Deze auto weerspiegelt onze visie op toekomstige mobiliteit en onze passie voor auto's.

  • Renault TREZOR Concept op de weg
  • Renault TREZOR Concept zijaanzicht
  • Renault TREZOR Concept voorkant
  • Renault TREZOR Concept dak
  • Renault TREZOR Concept exterieurdesign
  • Renault TREZOR Concept velgen
  • Renault TREZOR Concept achterkant

Renault TREZOR Concept

Exterieurdesign, de stijl van Renault

De Renault Trezor Concept is onderdeel van het nieuwe design van Renault in onze hele reeks: eenvoudige, verleidelijke en warme lijnen, een onderscheidende voorkant, C-vormige lichtsignatuur. De Renault Trezor Concept wordt tegelijk geïntroduceerd met de Renault Dezir Concept en wordt belichaamd door de nieuwe Renault Clio. De auto vertegenwoordigt de volwassen stijl van ons merk.

Renault TREZOR Concept voorkant

Een ontwerp dat zijn sportiviteit eer aandoet

Op de motorkap heeft de Renault Trezor Concept een luchtinlaat met honingraatstructuur die lijkt op de achterkant van de carrosserie. Aan de bestuurderskant is de brandstofklep vervangen door een analoog meetinstrument dat aangeeft hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Aan de achterkant is de kenmerkende verlichting met optische vezels voorzien van een rode laser.

Renault TREZOR Concept panoramisch zicht

Renault TREZOR Concept

Interieurdesign: authentiek en modern

Dankzij de overwegend rode kleur is het interieur van de Renault Trezor Concept verleidelijk en warm. Rijplezier is in deze auto het belangrijkst en daarom hebben we hoogwaardige materialen zoals hout en leer gebruikt. De combinatie van kwaliteit en technologie heeft geleid tot een nog strakker, stijlvoller en meer verbonden interieur voor onze toekomstige modellen.

Renault TREZOR Concept instap

Volledig vernieuwde instap

De Renault Trezor Concept is een knipoog naar klassieke racewagens en nodigt uit om over de drempel te gaan en in te stappen. De sportieve, verleidelijke look van de portieren wordt benadrukt door de met rood leder beklede bovenste carrosseriestijl. De hoofdsteunen gaan automatisch naar achteren om je als het ware uit te nodigen om in te stappen.

Renault TREZOR Concept interieur

De perfecte combinatie tussen hout, leder en technologie

Verrassing! De Renault Trezor Concept heeft een dashboard van rood hout waarin ook een opbergruimte is verwerkt. Op maat gemaakte opbergruimten, op hun plaats gehouden met lederen riempjes, bevinden zich naast de dieprode, gladde lederen stoelen. Het dashboard, met zijn fijne lijnen en grote touchscreen, sluit perfect aan op het technologische interieur. Het vierkante stuur is ook voorzien van touchscreens in plaats van de traditionele bedieningselementen.

Acties

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

Renault-reeks conceptcars

Ontdekken

Onze reeks conceptcars

Renault-reeks conceptcars

Ontdekken

Onze modellen