Renault KWID Concept

Onze Renault KWID Concept-auto is het resultaat van een samenwerking tussen onze teams overal ter wereld en is speciaal afgestemd op de jongere generatie in nieuwe markten, zoals India en Brazilië.

Alt Image C29

Renault KWID Concept

Robuust en leuk ontwerp

De Renault KWID Concept is vriendelijk, robuust en technisch en prikkelt elke keer opnieuw je verbeelding.

Stoere en stadse crossover

Voor de Renault KWID Concept hebben onze ontwerpteams volledig gebruikgemaakt van het effect van contrasten. Tegenover de leuke en vriendelijke uitstraling staat de contrasterende robuuste look van de auto. Deze wordt extra benadrukt door de imposante grille aan de voorkant en de vierkante spatschermen. De Renault KWID Concept heeft 2-wielaandrijving en kan prima op alle terreinen worden gebruikt.

Uniek interieur en een drone

De 3 stoelen aan de voorkant van de Renault KWID Concept lijken boven de witte wielbasis te zweven. De opvallende stoelen met een tweekleurige bekleding van elastomeer, zijn zeer uitnodigend. Als de bestuurdersstoel is bevestigd in een centrale positie, kan informatie worden geopend via een ingebouwde tablet met touchscreen. Hiermee kun je ook de functies van de auto bedienen en een drone op afstand. Je 'vliegende compagnon'.

Renault KWID Concept

Hightech conceptauto

De Renault KWID Concept heeft niet alleen een opvallende en interessante stijl, hij valt ook op door de hoogwaardige, technologische apparatuur.

Alt Image C28v0

De drone helpt je op weg

We hebben de 'vliegende compagnon' ontworpen en gemaakt: het eerste instrument van zijn soort in de automotivebranche, waarmee je profiteert van een veilige en fijne rijervaring. Hij komt uit de achterkant van het panoramische dak en kan in automatische modus worden bediend met GPS of in handmatige modus met de in het dashboard verwerkte tablet. Met je 'vliegende compagnon' kom je alles te weten over het verkeer, kun je foto's maken van de omgeving en kun je obstakels op de weg detecteren.

Alt Image C29

Renault KWID Concept

Een kosmopolitische auto

De Renault KWID Concept is een kosmopolitische conceptauto, die vooral is gericht op nieuwe markten.

Alt Image C28v0

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

Onze reeks conceptcars

Onze reeks conceptcars

Al onze conceptcars

Onze modellen

Reeks bekijken