image

Passie, emotie, leven: DEZIR Concept

De Renault Dezir Concept-auto heeft warme, verleidelijke en mooie vormen en belichaamt onze passie voor auto's. Laat je verrassen en meevoeren op een golf van emoties!

  • DEZIR Concept voor
  • DEZIR Concept design
  • DEZIR Concept elektrisch

Renault DEZIR Concept

Prikkel je zintuigen

De Renault Dezir Concept is een sportcoupé met een elektrische motor. De auto heeft een warm en levendig ontwerp. De auto zit vol beweging, verleidelijke elementen en reflecterende effecten om je zintuigen te prikkelen.

DEZIR Concept

Een nieuw gezicht voor Renault

Op de bumper ontstaat bij de luchtinlaat een gestreept effect waardoor de voorkant van de Renault Dezir er licht en krachtig uitziet. Dankzij zijn contrasterende opzet op een donkere achtergrond staat de grotere ruit symbool voor onze gloednieuwe identiteit.

DEZIR Concept voor

Renault DEZIR Concept

Ga op pad

Het interieur van de Renault Dezir Concept straalt passie uit. De ruimte en materialen zijn heel licht en wekken een sensuele stemming op.

DEZIR Concept interieur

Adembenemend mooi

Mooie afmetingen, wit leder, pulserende lichten die aansluiten op je hartslag, voluptueus rood ... In de Dezir Concept zit je op rozen! Op de bank met het zwevende dashboard waan je je in een andere wereld.

DEZIR Concept in de auto

Een efficiënte man-machine interface

Aan de kant van de bestuurder beschikken de instrumenten over de efficiëntie van een sportcoupé. Met de elektrische motor kun je tot wel 100 km/u bereiken in 5 seconden en 50 km/u in slechts 2 seconden. Dankzij de verlichte 3D-snelheidsmeter ervaar je een nieuwe rijbeleving en met het touchscreen kunnen alle technische aspecten worden bediend.

Acties

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

DEZIR Conceptcars

Ontdekken

Onze reeks conceptcars

Renault-reeks conceptcars

Ontdekken

Onze modellen