image

Levenslange Renault-innovatie: CAPTUR Concept

Ontdek de automotivenormen van morgen. Met de Renault Captur-conceptcar ontdek je een wereld vol comfort en gezelligheid, waarin plezier en sensaties samenkomen dankzij innovatieve services.

  • CAPTUR Concept voor
  • CAPTUR Concept van boven
  • CAPTUR Concept stoelen
  • CAPTUR Concept in de auto

Renault CAPTUR Concept

In de startblokken

Bereid je voor op uitstekende prestaties. De Captur-conceptcar is geïnspireerd op de wereld van buitensport. Het mensachtige, speciaal gevormde profiel doet denken aan een sprinter die op het punt staat om van start te gaan.

CAPTUR Concept

Een gespierde auto

De Renault Captur Concept heeft indrukwekkende lijnen en afmetingen en krijgt daarmee een assertief en indrukwekkend profiel. Tegelijkertijd straalt de auto ook lichtheid en kracht uit. De vloeiende en verleidelijke lijnen hebben geen scherpe hoeken en zijn ontwikkeld zodat het licht er mooi op valt. Dankzij de matte en satijnen textuur op de carrosserie valt de auto extra in het oog. De afwerking is dubbel geweven zodat de gespierde welvingen extra worden benadrukt.

CAPTUR Concept dak

Renault CAPTUR Concept

Functioneel en leuk

We hebben de Renault Captur Concept ontworpen als een compacte en flexibele crossover om te voldoen aan de eisen van jonge koppels die in de stad wonen. Het ergonomische interieurdesign prikkelt de zintuigen.

CAPTUR Concept interieur

Gestroomlijnd en atletisch

De Renault Captur Concept nodigt je met zijn gestroomlijnde carrosserie geïnspireerd op de wereld van sport, uit om nieuwe wegen in te slaan. De strakke en vloeiende lijnen zijn voorzien van elektroluminescente kabels en doen denken aan aangespannen spieren.

 

Om de atletische allure nog verder te benadrukken, hebben we alle comfortzones voorzien van elastische kabels van technovezel. Zo ontstaat er een wereld van ontspanning, met een knipoog naar de hangmat en de wereld van buitensport, zoals bergbeklimmen en varen.

CAPTUR Concept interieur

Licht en handig

Met het interieur van de Renault Captur Concept wordt de klasse van SUV's en crossovers volledig vernieuwd. We hebben het interieur op een nieuwe manier vormgegeven, met meer licht voor meer plezier. Er is ook aandacht besteed aan flexibiliteit om de auto extra functioneel te maken.

 

Onderweg naar het strand? Berg je boards op met de elastieken banden achteraan of ga op pad met een stel vrienden. De banden zijn niet met een bepaald doel toegevoegd. Jij bepaalt waar je ze voor gebruikt.

Acties

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

Reeks conceptcars

Ontdekken

Onze reeks conceptcars

Renault-reeks conceptcars

Ontdekken

Onze modellen