image

Renault onthult de ALASKAN Concept

We zijn al ongeveer 20 jaar marktleider op het gebied van bedrijfswagens in Europa. Omdat het echter ook uitstekend gaat in Zuid-Amerika en Afrika hebben we besloten een stapje verder te gaan. We willen ons merk wereldwijd marktleider laten worden met de showtruck* Renault ALASKAN.

  • ALASKAN Concept voor
  • ALASKAN Concept buitenkant
  • ALASKAN Concept voor
  • ALASKAN Concept buitenkant
  • ALASKAN Concept achter
  • ALASKAN Concept zijkant
  • ALASKAN Concept voor

Renault ALASKAN Concept

Een robuust, atletisch en modern ontwerp

De ALASKAN Concept is stijlvol en stevig. Op deze manier introduceren we ons merk in de pick-upmarkt, met de bijbehorende esthetische kenmerken. Laat je verleiden door het design.

ALASKAN Concept voorkant

Een indrukwekkende showtruck

De Renault Alaskan Concept heeft niet alleen indrukwekkende afmetingen, maar is ook nog eens enorm krachtig en aanwezig. De gespierde, opvallende zijkanten, de prachtige wielbogen, de kenmerkende 21" lichtmetalen wielen ... We hebben groots gedacht om de Renault Alaskan Concept verfijnd, robuust en technisch hoogwaardig te maken.

ALASKAN Concept achter

Renault ALASKAN Concept

Vrijetijdsvoertuig, zakelijk voertuig en alledaags voertuig

We hebben de Renault ALASKAN Concept zo ontworpen dat deze voor alle aspecten van je leven kan worden gebruikt: werk, vrije tijd en het dagelijkse leven. Maak je klaar om van het leven te genieten!

ALASKAN Concept ruimte

Perfect afgestemd op je zakelijke behoeften

De Renault ALASKAN Concept is uitgerust met een hoogwaardig chassis voor een perfecte wegligging. Met zijn ruime bodemspeling profiteer je van echt rijcomfort. De laadcapaciteit van meer dan 1000 kg is gecombineerd met een indrukwekkende laadruimte, zowel voor wat betreft lengte als diepte.

ALASKAN Concept uitrusting

Ideaal voor vrijetijdsbesteding

De Renault ALASKAN Concept is ideaal voor roadtrips, avonturen en sportieve activiteiten. Je profiteert van een laadruimte met een voering en hoes: ideaal voor het vervoer van mountainbikes, tenten, surfboards en kampeerspullen. Geniet in de auto van optimaal comfort. Dankzij de hoogwaardige technologische apparatuur profiteer je van uitstekende verbindingsmogelijkheden. Via de camera's die zijn ingebouwd in de spiegels, wordt het beeld aan de buitenkant opgenomen. Zo kun je je avonturen altijd herbeleven.

ALASKAN Concept design

De optimale oplossing voor in het dagelijkse leven

De ALASKAN Concept is een gerespecteerd voertuig dat eenvoudig kan worden aangepast aan je dagelijkse leven. De auto heeft indrukwekkende 21" wielen en een moderne stadse stijl die veel veranderingen teweeg heeft gebracht in de wereld van pick-ups en op het gebied van uitstekende interieurruimte. De sportieve en intense bogen zijn voorzien van grote LED Pure Vision-achterlichten van geborsteld en gepolijst aluminium. De lichten zijn omringd door C-vormige richtingaanwijzers om ze extra kenmerkend te maken.

Acties

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

Personenauto's

Toe aan een verandering?

Ontdek onze modellen

LCV's

Een bedrijfswagen nodig?

Meer informatie over onze bedrijfswagens