image

ALASKAN Concept

Renault is al zo'n 20 jaar marktleider op het gebied van bedrijfswagens in Europa. Omdat het echter ook uitstekend gaat in Zuid-Amerika en Afrika hebben we besloten een stapje verder te gaan. We willen ons merk wereldwijd marktleider laten worden met de showtruck* Renault ALASKAN.

  • ALASKAN Concept voor
  • ALASKAN Concept buitenkant
  • ALASKAN Concept voor
  • ALASKAN Concept buitenkant
  • ALASKAN Concept achter
  • ALASKAN Concept zijkant
  • ALASKAN Concept voor

Renault ALASKAN Concept

Robuust, atletisch en modern ontwerp

De ALASKAN Concept is stijlvol, stevig en innovatief. Op deze manier introduceren we ons merk in de pick-upmarkt. Mét bijbehorende stoere, esthetische kenmerken.

ALASKAN Concept voorkant

Indrukwekkende showtruck

De Renault ALASKAN Concept heeft indrukwekkende afmetingen. Met zijn gespierde, opvallende zijkanten, prachtige wielbogen en kenmerkende 21" lichtmetalen wielen is hij een icoon op de weg. De Renault ALASKAN Concept is robuust, krachtig en technisch zeer hoogwaardig.

ALASKAN Concept achter

Renault ALASKAN Concept

Ideaal voor zakelijk en privégebruik

We hebben de Renault ALASKAN Concept zo ontworpen dat deze voor alle aspecten van je leven kan worden gebruikt: werk, vrije tijd en het dagelijkse leven.

ALASKAN Concept ruimte

Perfect afgestemd op je zakelijke behoeften

De Renault ALASKAN Concept is uitgerust met een hoogwaardig chassis voor een perfecte wegligging. Met zijn ruime bodemspeling profiteer je van echt rijcomfort op moeilijker begaanbare wegen. De laadcapaciteit is meer dan 1000 kg en deze lading vervoer je in een indrukwekkende lange en brede laadruimte.

ALASKAN Concept uitrusting

Ideaal voor vrijetijdsbesteding

De Renault ALASKAN Concept is ideaal voor roadtrips, avonturen en sportieve activiteiten. Je profiteert van een flinke laadruimte met een voering en hoes: ideaal voor het vervoer van mountainbikes, tenten, surfboards en kampeerspullen. Dankzij de hoogwaardige technologische apparatuur profiteer je van uitstekende verbindingsmogelijkheden. En via de camera's die zijn ingebouwd in de spiegels, kun je je vastgelegde avonturen altijd herbeleven.

ALASKAN Concept design

Stadse stijl

De ALASKAN Concept heeft indrukwekkende 21" wielen en een moderne stadse stijl, die veel veranderingen teweeg heeft gebracht in de wereld van de pick-ups. De grote LED Pure Vision-achterlichten zijn voorzien van geborsteld en gepolijst aluminium. De lichten zijn omringd door C-vormige richtingaanwijzers om ze extra kenmerkend te maken.

Meer lezen

Concept wordt werkelijkheid

Personenauto's

Toe aan een verandering?

Ontdek onze modellen

LCV's

Een bedrijfswagen nodig?

Meer informatie over onze bedrijfswagens