image

Renault Conceptcars

Ontdek de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst

Alt Image C29

Renault MORPHOZ Concept

Kom dichterbij en je zult zien dat de auto een signaal stuurt. De auto herkent en verwelkomt je. Stap in en bereid je voor op een compleet nieuwe ervaring in een intelligent, aanpasbaar voertuig.

EZ-ULTIMO CONCEPT

EZ-ULTIMO CONCEPT

Robo-voertuig met een premium mobiliteitservaring

EZ-PRO Concept

EZ-PRO CONCEPT

Gerobotiseerde stedelijke distributie

EZ-PRO Concept

EZ-GO CONCEPT

Autonoom rijden In de toekomstige omgevingen

EZ-GO CONCEPT

TREZOR CONCEPT

De toekomst van de elektrische GT.

Renault Symbioz op de weg

SYMBIOZ CONCEPT

De autonome, verbonden elektrische auto van de toekomst.

Ervaar innovatie

Onze visie op de toekomst

Alt Image C29

Toekomstvisie

Meer weten over de visie van Renault over de mobiliteit van de toekomst? Op de Autosalon van Parijs – de Mondial de l’Automobile de Paris – gaf Executive Vice President Corporate Design Laurens van den Acker een exclusief interview aan Renault Nederland.

Alt Image C29

Renault opnieuw partner Dutch Design week

Renault was in 2019 voor de tweede keer partner van Dutch Design Week (DDW). Het DDW-thema ‘If not now, then when?’ sluit aan op de visie van Renault. Er zijn ingrijpende wijzigingen op komst, zowel voor gebruikers als voor autofabrikanten. In een wereld waarin de verstedelijking zich snel ontwikkelt en 60 tot 70 procent van de bevolking rond 2030 in steden woont, wordt het een grote uitdaging om mensen op efficiënte, duurzame en betaalbare wijze te vervoeren. De visie van Renault is dat mobiliteit in de toekomst elektrisch, gedeeld en autonoom zal zijn.