image

Carminat TomTom® LIVE

Carminat TomTom LIVE maakt autorijden makkelijker. Dit navigatiesysteem biedt alle functies die je dagelijks in jouw auto nodig hebt.

Verken het navigatiesysteem

Ontdek de pluspunten van Carminat TomTom® LIVE systeem

Vol vertrouwen op weg

Het Carminat TomTom® LIVE systeem is zeer betrouwbaar. Deze slimme navigatie leid je probleemloos naar jouw bestemming. Plan je reis in op het 5,7" scherm en je bent klaar om te gaan.

 

Muzikaal op reis

Beluister muziek via de ingebouwde radio, Bluetooth of de USB- en Jack-aansluiting. De multimediafunctionaliteit van Carminat TomTom® LIVE maakt van autorijden een muzikale belevenis.

Contact onderweg

Synchroniseer Carminat TomTom® LIVE met je smartphone via Bluetooth en geef jouw contacten weer op het scherm. Zo heb je altijd al jouw contacten aan boord van jouw Renault. 

Navigatieservices

Laat Carminat TomTom® LIVE je leiden

TomTom navigatie

TomTom LIVE services

Dankzij de TomTom LIVE services* heb je toegang tot de beste realtime verkeersinformatie. De eerste 90 dagen na aflevering van jouw auto probeer je het gratis uit.

 

*TomTom Traffic, gevarenzones, TomTom Zoeken en Weersinformatie. Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid in jouw land.

Up-to-date kaarten

Houd jouw kaarten up-to-date om totaal gerust van huis weg te gaan. De eerste kaartupdate is gratis tot 90 dagen na aflevering van je auto te downloaden via TomTom Home op je PC of Mac.

Ga naar TomTom Home
tomtom

Update TomTom LIVE services

Het stappenplan voor Carminat TomTom® LIVE

Stap 1
Stap 1

Verwijder de SD-kaart uit Carminat TomTom® LIVE en steek hem in je computer PC of Mac. Er verschijnt een bericht met het verzoek om TomTom HOME te downloaden en installeren.

Stap 2
Stap 2

Maak een TomTom account aan om de services van TomTom LIVE eenvoudig te vernieuwen en download de kaartupdates op de SD-kaart.

Stap 3
Stap 3

Steek de SD-kaart in Carminat TomTom LIVE om je downloads te installeren.  

Stap 4
Stap 4

De kaarten van Carminat TomTom® LIVE zijn nu up-to-date en de LIVE services zijn klaar voor gebruik. Veel plezier tijdens het rijden.

Meer informatie voor Renault-rijders

Instructieboekjes

Vervangend vervoer, huren of shortleasen

Renault Rent

Meer informatie over Renault Rent
MY Renault

Gratis extra's voor Renault rijders

MY Renault

Meer over MY Renault