E-TECH Plug-in: de hybride auto met een stekker

De oplaadbare hybride auto van Renault: het allerbeste van onze benzinemotoren én elektrische motoren in één auto.

De oplaadbare Plug-in Hybride auto van Renault: on-demand elektrisch rijden

Rij 100% elektrisch met onze Plug-in Hybride modellen

Rij 100% elektrisch met onze Plug-in Hybride modellen

Je kunt tot wel 65 km (WLTP*) volledig elektrisch rijden in de stad met onze Plug-in Hybride modellen.

Ontdek hoe Plug-in Hybride auto's werken

Kies de rijmodus die bij jou past

Kies de rijmodus die bij jou past

De technologie achter de oplaadbare Plug-in Hybride modellen van Renault draait volledig om veelzijdigheid. Voor je alledaagse ritten kun je in volledig elektrische modus rijden zonder brandstof te verbruiken, maar je kunt ook langere ritten maken zonder je zorgen te hoeven maken over de actieradius.

Rijden in een Plug-in Hybride model van Renault

De elektrische expertise van Renault

De elektrische expertise van Renault

Op onze hybride technologie rusten meer dan 150 patenten. De technologie is geïnspireerd op technologie die voor de Formule 1 is ontwikkeld. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van onze 10 jaar lange ervaring met elektrische auto's. En daarom profiteer je ook van het allerbeste van de elektrische auto: veel rijplezier en uitstekende prestaties.

Bekijk onze Plug-in Hybride modellen

Bekijk de video over de technologie achter Plug-in Hybride modellen

Elektrisch rijden, hoe jij het wilt

De E-TECH Plug-in-technologie is ontwikkeld op basis van de aandrijfsystemen die ook binnen het Renault F1-team worden gebruikt. Je beschikt over 2 elektrische motoren (een primaire en een secundaire) in combinatie met een benzinemotor en een centrale accu.

 

Met de E-TECH-technologie wordt er volledig elektrisch opgestart. De versnellingsbak zorgt voor minder vertraging in acceleratie bij het schakelen, zodat het rijden vloeiender wordt.

 

Kies de rijmodus die het beste past bij jouw omgeving. Omdat er in oplaadbare E-TECH-auto's ook MULTI-SENSE-technologie beschikbaar is, kun je schakelen tussen de hybride My Sense-modus, de elektrische Pure-modus en de Sport-modus voor het maximaliseren van het vermogen van je auto.

plug-in

Ontdek onze Plug-in Hybride modellen

Ontdek je favoriete Renault-modellen nu ook als Plug-in Hybride modellen.

kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Zo kies je bij Renault jouw motor.

Renault biedt je de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Is dat bijvoorbeeld 100% elektrisch of een Hybrid? Past een Plug-in Hybrid beter bij jou of toch Bi-Fuel, benzine- of dieselmotor? Doe onze test en je weet direct welk motortype het beste bij jou past.

 

 

Doe de test
Welke type auto past bij jou?

Al je vragen over Plug-in Hybride modellen

Voor meer informatie over de technologie achter Plug-in Hybride modellen bekijk je onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie