E-TECH: Hybride technologie voor iedereen

Met het E-TECH Hybrid-systeem hoef je nooit op te laden met een stekker. E-TECH is gebaseerd op de ervaringen van Renault met Formule 1 en het bijbehorende energiebeheer.

E-TECH: ontdek de hybride auto's van Renault

Geniet van het rijden in een hybride auto

Geniet van het rijden in een hybride auto

Vanaf het moment dat je de auto elektrisch start, geniet je direct van de stilte. De technologie in onze E-TECH-modellen zorgt voor prettiger optrekken en maakt het mogelijk om tot wel 80% van de tijd elektrisch te rijden. Voor optimaal comfort hoeven onze hybride auto's niet meer met een kabel te worden opgeladen en zijn ze voorzien van een automatische versnellingsbak.

Ontdek hybride rijden

Verminder het verbruik met tot wel 40%

Verminder het verbruik met tot wel 40%

Verminder het verbruik in de stad met tot wel 40%, in vergelijking met auto's op een brandstof als benzine of diesel. De E-TECH-motor wordt aan de hand van regeneratief remmen (terugwinnen van energie) voorzien van elektriciteit, zodat jij extra ver kunt rijden en minder vaak hoeft te tanken.

Besparen met hybride rijden

Profiteer van hybride technologie

Profiteer van hybride technologie

Onze E-TECH-motor is beschikbaar op alle populaire modellen. Kies dus voor optimaal hybride rijden met het design en het vermogen van jouw favoriete model.

Ontdek onze hybride modellen

Bekijk de video over E-TECH Hybrid

Achterkant van een Clio E-TECH, rijdend op de weg

Hybride: balans tussen rijden op elektriciteit en benzine

E-TECH is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd middels 150 patenten, is ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams én is gebaseerd op onze expertise op het gebied van elektrisch rijden.

In het E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met 2 elektrische motoren en een accu. De hybride modellen worden voorzien van een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer. Je legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus.

Hybride Renault-modellen

Kies een auto uit de reeks hybride auto's die zijn ontwikkeld door Renault.

kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Bij Renault kun je je eigen motor kiezen.

Renault biedt je zo de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Welke dat is, bepaal je zelf. Doe onze eenvoudige en vooral leuke test en vind uit welk motortype het beste bij jou past.

 

 

Doe de test
Welke type auto past bij jou?

Al je vragen over hybride auto's

Ontdek alles dat je wilt weten over de hybride technologie van Renault.