Welke motor kies jij?

Van Hybrid naar Plug-in Hybrid naar 100% elektrisch.

Actie

Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Renault Bi-Fuel of E-TECH model

Dat betekent 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten en daardoor 5 jaar lang maximale zekerheid.

Op de nieuwe Bi-Fuel CLIO, CAPTUR alsook CLIO, CAPTUR en Megane Estate E-TECH modellen, krijg je nu 3 jaar extra garantie. Zo worden de garantiewerkzaamheden altijd uitgevoerd door ervaren Renault-technici en bij herstel gebruiken zij alleen echte Renault-onderdelen.

 

Koop jij tussen 01 september 2020 tot en met 04 januari 2021 een nieuwe Renault Bi-Fuel of E-TECH model? Dan profiteer jij van éxtra zekerheid. En daarnaast ontvang je kosteloos Renault Route Service in (bijna) geheel Europa.Kortom, een zorgeloos cadeau van Renault!

Hybrid, Plug-in Hybrid en 100% elektrisch

Milieuvriendelijker rijden was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk onze elektrische, E-TECH Hybrid en E-TECH Plug-in Hybrid modellen. Zo laat Renault je schoner rijden en tegelijk de vrijheid ervaren van een nieuwe generatie duurzame elektrische technologieën.

Nieuwe TWINGO Electric
Nieuwe TWINGO Electric
Vanaf € 20.590
ZOE
ZOE
Vanaf € 33.590
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
Vanaf € 22.990

100% elektrisch rijden: ontdek de vrijheid

100% elektrisch rijden: ontdek de vrijheid

Kiezen voor elektrisch rijden met Renault is kiezen voor zorgeloosheid. Voor verder weg rijden, voor overal kunnen opladen, voor zekerheid, maar ook voor avontuur. Rij in volledige stilte zonder uitstoot en bespaar tegelijkertijd op je kosten.

Lees meer over elektrische technologie

E-TECH Plug-in Hybrid: on-demand elektrisch rijden

E-TECH Plug-in Hybrid: on-demand elektrisch rijden

Vrijheid ervaar je ook met de Plug-in Hybride modellen van Renault. Je kiest voor je dagelijkse ritten voor volledig elektrisch rijden. En bij langere ritten voor de hybride optie. Met de E-TECH Plug-in Hybrid-technologie profiteer je van het beste van deze 2 werelden. Zorgeloos rijden, doe je met Renault.

Lees meer over Plug-in Hybride

E-TECH Hybrid: elektrisch rijden, zonder stekker

E-TECH Hybrid: elektrisch rijden,  zonder stekker

Met de Renault CLIO E-TECH Hybrid geniet je van de voordelen van een elektrische auto: vloeiend, stil en snel rijden en optrekken. Maar je bespaart ook brandstof en je stoot minder CO2-uit. Ga zorgeloos op avontuur en ontdek nu een geheel nieuwe manier van stil en comfortabel rijden met Renault CLIO E-TECH Hybrid.

Lees meer over Hybride

Laat me kiezen voor de toekomst

De nieuwe elektrische TWINGO, de innovatieve E-TECH modellen. Kies ook voor de vrijheid van zorgeloos rijden. Bekijk de nieuwe generatie modellen van Renault.

Renault TWINGO Z.E. Vibes Limited Edition

Nieuwe Renault TWINGO Electric

Hij is er bijna! De nieuwe elektrische Renault TWINGO. Met de kleinste draaicirkel in zijn klasse wordt hij zeker een gewild model. Vooral in de stad. Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws én de introductie  rondom dit eigenwijze, compacte model.

Houd mij op de hoogte
Renault E-TECH Hybrid en Plug-in Hybrid

Early Birds Renault E-TECH

Renault biedt je de vrijheid van hybride rijden: Hybrid of Plug-in Hybrid. Met deze E-TECH modellen ervaar je de sensatie van schoner en elektrisch rijden met een sportieve motorrespons. Meld je aan voor ons Early Bird Programma en profiteer van het Early Bird voordeel én een extra Hybrid Bonus.

Schrijf je in
elektrisch rijden met Renault

Alles weten over elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is nu zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Toch zijn er nog veel vragen over elektrisch rijden. Over kosten, over actieradius en over opladen. Renault legt je op deze handige website alles rustig en duidelijk uit.

Alles over elektrisch rijden

kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Zo kies je bij Renault jouw motor.

Renault biedt je de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Is dat bijvoorbeeld 100% elektrisch of een Hybrid? Past een Plug-in Hybrid beter bij jou of toch Bi-Fuel, benzine- of dieselmotor? Doe onze test en je weet direct welk motortype het beste bij jou past.

 

 

Doe de test
Welke type auto past bij jou?
Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie